Zdarzyło wam się użyć siły?
Napisano Ponad rok temu
PS. Wiem, że może temat nie jest zbyt cywilizowany, niemniej jednak czasem trafiają się takie sytuacje, że ręka świerzbi....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym razem jednak nie chodzi mi o sytuację "typową" - tzn. musicie się bronić, bo ktoś was otwarcie zaatakował... Bardziej chodzi mi o sytację, kiedy raczej nie ma fizycznego zagrożenia, tylko kiedy ktoś zaczyna przeginać - np. puszcza dziwne teksty o Twojej kobiecie, obraża waszych bliskich, na imrezie nie potrafi zrozumieć "nie' od waszej znajomej/dziewczyny, czy też nawet jeśli takiego "nie" nie ma, to czy nie macie czasem natrzeć mu uszu. Może jakieś doświadczenia - zapraszam do polemiki.
PS. Wiem, że może temat nie jest zbyt cywilizowany, niemniej jednak czasem trafiają się takie sytuacje, że ręka świerzbi....
Niestety tak. Na imprezie pojawił się koleś, który już wcześniej coś wypił. Wpadła mu w oko pewna czarnulka i chyba miał wobec niej jakieś plany :sex_klasyk:
W tym celu złapał ją za rękę i chciał gdzieś zabrać. Odepchnąłem go, ale ledwie stał na nogach. Kumpel przewrócił go, koleś walnął łbem o podłogę i się uspokoił.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Wiem tez jedno: dziewczyny lubią jak staje sie w ich obronie (przynajmniej moja, bo teraz sama mi mowi, jak ktos na nia bluzgnie).Pozdrawiam///Tomek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i ty twierdzisz że ( jak w twoim podpisie)
p.s.też ćwiczyłem boks
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
i w ryło...
- Ponad rok temu
-
sliskie podłoże