Skocz do zawartości

Zdjęcie

wakacyjna motywacja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
24 odpowiedzi w tym temacie

budo_carpediem
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 349 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: wakacyjna motywacja
Witam!

Taekwondo wpaja pewne upodobania w ludzi, np niechec do przerywania treningow... Moj dzien przewaznie wyglada tak: wstaje okolo 6.30-7.00 rano i ide troche pobiegac (nie za duzo, zeby miec sile na reszte dnia), okolo 10.30 trenuje sobie ogolnorozwojowki, kazdy dzien to trening na inne partie miesni lub klade szczegolny nacisk na dane cwiczenia. Nastepnie po poludniu (17.00-18.00) to czas na gry zespolowe (czyt. rypie z kumplami w noge na boisku :wink: ) No a na wieczor mala praca domowa: skromne seryjki pompek i spiec brzucha. A niedziele dniem odpoczynku :) Szkoda tylko ze sa takie upaly, czlowiek jak konczy trening idac pod przysznic wyglada jakby wlasnie co z niego wyszedl :-)

Pzdr CarpeDIem

PS kurde wy gdanszczanie i w ogole cala reszta mieszkajca nad morzem macie fajna sytuacje jezeli chodzi o te ranne bieganie czy treningi w wodzie czy nawet na piasku :) Mieszkalem jakos z 2 lata temu u brata ciotecznego w Gdansku i sam sobie co troche biegalem plaza :) Na prawde fajna sprawa
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Taekwondo

Napisano Ponad rok temu

Siemano wszystkim. Wakacje zaczely sie dobrze tj. oboz TKD na slowacji i Wegrzech (winko). Po powrocie biegalem po 1g dziennie, ale zaczalem sie lapac, ze przestaje robic to regularnie :evil: . Wczesniej nie bylo problemu bo mialem TKD 6x tyg 8) . Wiec poszedlem po rozum do glowy i mysle: :idea: jak u mnie nie ma treningow to sa gdzie indziej i tak wyladowalem na bjj. Jest nieziemsko, chociaz tylko 5x tyg :( . Teraz wiem ze bede chodzil i tu i tu bo teraz nie muglbym zrezygnowac z zadnego. :)
  • 0

budo_stern
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1194 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pionowe dwit chagi? a masz jakas koncepcje zastosowania takiego 'figo-fago'?

np. terroruści porwali samolot i kierują go na przedszkole pełne niewinnych bawiących się dzieci.
samolot już ma się rozbić, ale na szczęście kopnięcie wybija go w powietrze i samolot spada na łąką 2 km dalej.

pozdrowienia :)
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

pionowe dwit chagi? a masz jakas koncepcje zastosowania takiego 'figo-fago'?

np. terroruści porwali samolot i kierują go na przedszkole pełne niewinnych bawiących się dzieci.
samolot już ma się rozbić, ale na szczęście kopnięcie wybija go w powietrze i samolot spada na łąką 2 km dalej.

:nie:
  • 0

budo_niedziel
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2844 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

To pokazowka, tak jak 3 x dollyo w powietrzu.
Pokaz umiejetnosci, taki mily akcent profesjonalizmu, dla tych co juz dlugo cwicza.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024