Wspomaganie a egzaminy (kwestia odżywek).
Napisano Ponad rok temu
O kwestii etycznej tego zagadnienia napisałem w:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Co podnosi wydolność na określony czas? Tylko proszę nie pisać o środkach niedozwolonych, jedziemy na czysto...
Kreatyna, fosfokreatyna z zachowaniem okreslonego cyklu 'przed'.]
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Co podnosi wydolność na określony czas? Tylko proszę nie pisać o środkach niedozwolonych, jedziemy na czysto...
Kreatyna, fosfokreatyna z zachowaniem okreslonego cyklu 'przed'.]
pozdro
E2rd
popieram - oczywiscie w cyklu przed zawodami bo co do egzaminow znacie moje zdanie
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że wszystko jest ok jeżeli jest zgodne z Twoim podejściem. Kreatyna, efedra, eca co tylko sobie życzysz. Problem w tym, że to Twoje zdrowie, Twój punkt widzenie i jeżeli tylko go akceptujesz to mnie to także nie przeszkadza. Wspomaganie jest wszędzie, więc zapewne i w sztukach walki znaleźć się może. A że niektórzy przesadzają to już inna, jakby kwestia.
Napisano Ponad rok temu
Efedryna - biegałem kiedyś po spożyciu 1/2 butelki Tussipectu, tak żeby zobaczyć jak to jest. Podczas biegu było zajebiście!!! Zero zadyszki, czas jak nigdy... ale wieczorem tętno jak podczas biegu, nie mogłem zasnąć do godz. 04.00 i rano strasznie bolał mnie łeb. Nie było warto...
Dlatego pytam o spokojne środki, nie od razu o efedrę czy inne...
Napisano Ponad rok temu
Nie jestem pewien czy to skutek dopalacza czy po prostu niezlego zmeczenia. Po b.ciezkich treningach zdarzaja mi sie klopoty z zasnieciem.Podczas biegu było zajebiście!!! Zero zadyszki, czas jak nigdy... ale wieczorem tętno jak podczas biegu, nie mogłem zasnąć do godz. 04.00 i rano strasznie bolał mnie łeb. Nie było warto...
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaja
- Ponad rok temu
-
Laboratorium na stadionie (długie ale interesujące)
- Ponad rok temu
-
Jak długo żyją sportowcy?
- Ponad rok temu
-
Francja rozpacza - mistrzowie świata za burtą ;)
- Ponad rok temu
-
Full-contact i dobre zdrowie
- Ponad rok temu
-
PPM
- Ponad rok temu
-
Co sądzicie o Tae-bo?
- Ponad rok temu
-
Urządzenia do rozciągania.