na każdy temat
Napisano Ponad rok temu
i będzie pasowało do tematu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
wyjasniam: moja corka ma 14 lat i niebieski pas, strtowala na zawodach na oruni (w ukladach i walkach), moj syn ma lat 11 i na owych zawodach wygral uklady (w grupie dzieci), pas ma zielony z niebieska belka.
Hehehe - przeciez pisalam, ze zachcialo mi sie trenowac na "starosc", a co - nie wyobrazasz sobie np. swojej mamy na treningu??? Wszystko jest mozliwe......
Napisano Ponad rok temu
Hehehe - przeciez pisalam, ze zachcialo mi sie trenowac na "starosc", a co - nie wyobrazasz sobie np. swojej mamy na treningu??? Wszystko jest mozliwe......
Popieram!!!
Ja nawet marzylbym o mamie i tacie na treningu -tylko, zeby mi ich nikt nie bil :-)
A z moich doswiadczen, to jak sie zapisalem na TKD na pierwszym roku studiow, to tato powiedzial, ze odbilo mi na stare lata
pozdrawiam, rudy (ja)
Napisano Ponad rok temu
a pobic probuje sie nie dac.... hehehe (nie zawsze mi to wychodzi, pamietam jak pierwszy raz zalozylam rekawice i mniej wiecej po 1 min dostalam cios w nos - tak skuteczny, ze usiadlam... - poczatki zawsze sa trudne...)
Napisano Ponad rok temu
nie dziwie się , że z córką , tylko zastanawiałem się czy widziałem twoją córke na egzaminie :wink:death - kojarzysz doskonale, co tak sie dziwisz,ze z corka????
widziałem ją chyba , tak mi się wydaje , chyba już wiem o kogo chodziwyjasniam: moja corka ma 14 lat i niebieski pas, startowala na zawodach na oruni (w ukladach i walkach)
i bardzo dobrze , tkd jest świetne , a co do mojej mamy , to za chiny jej nie widze na treninguHehehe - przeciez pisalam, ze zachcialo mi sie trenowac na "starosc", a co - nie wyobrazasz sobie np. swojej mamy na treningu??? Wszystko jest mozliwe......
hehehe
pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz sobie ja zobaczyc, to jest na wiekszosci zdjec z obozu w Niedzicy na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i chyba ma tez jakies zdjecie z zawodow na orunii, ale jest w czerwonym kasku i niewiele widac. Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
bez kija nie podejdziesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
death- musisz naprawde uwazac na corke IKI-
bez kija nie podejdziesz
powiedz jaśniej moro
Napisano Ponad rok temu
tego sie nie da opisac,
jednym slowem bestia! [mimo niewielkich rozmiarow]
ale tego trzeba doswiadczyc na wlasnej skorze.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
może takie od rugby
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
IKA- napisz prosze....
- Ponad rok temu
-
moze wreszcie sie uda z tymi zdjeciami :)
- Ponad rok temu
-
"sprzedawanie"pasów
- Ponad rok temu
-
rościąganie , kolejne spotkanie :)
- Ponad rok temu
-
TKD poza dojang
- Ponad rok temu
-
Polska 0 - Korea 2
- Ponad rok temu
-
Dwimyo dwitcha jirugi a dwio dolimyo yopcha jirugi (180)
- Ponad rok temu
-
Przyzady do cwiczen - robota wlasna
- Ponad rok temu
-
witam
- Ponad rok temu
-
Jak wydobyć z kogoś instynkt zabójcy ??
- Ponad rok temu