Trec - Magnum 8000
Napisano Ponad rok temu
Zależy mi na budowie masy i zastanawiam się nad takim gainerem jak w tytule tematu..
Producent pisze iż "Suplement ten uważany za najsilniejszą niesterydową substancję na świecie, wspomagającą przyrost siły i masy mięśniowej." Jak to rozumieć? Prawda czy tylko chwyt reklamowy?
Zainteresował mnie ten produkt, ponieważ jego cena nie jest zbytnio wygórowana..
Przydały by się jakieś rady itp.. ;P
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ello!
Zależy mi na budowie masy i zastanawiam się nad takim gainerem jak w tytule tematu..
Producent pisze iż "Suplement ten uważany za najsilniejszą niesterydową substancję na świecie, wspomagającą przyrost siły i masy mięśniowej." Jak to rozumieć? Prawda czy tylko chwyt reklamowy?
Zainteresował mnie ten produkt, ponieważ jego cena nie jest zbytnio wygórowana..
Przydały by się jakieś rady itp.. ;P
Pozdro!
to jest odżywka typy gainer węgle i troche białka stosuje się jako uzupełnienie diety. Odradzam lepiej kup sobie mass xxl albo gain bolic a z droższych mutant mass lub goliath
Napisano Ponad rok temu
No właśnie.. Apropo Mutant Mass'a.. Też już o nim myślałem, ale wydać 200zł na coś co nie wiem jakie da mi efekty nie jest tak łatwo.. ;/ Wiem, że niby wiele ludzi poleca tego Mutanta, ale chciałbym się dowiedzieć w jakim stopniu jest on dobry? Jakie daje efekty?to jest odżywka typy gainer węgle i troche białka stosuje się jako uzupełnienie diety. Odradzam lepiej kup sobie mass xxl albo gain bolic a z droższych mutant mass lub goliath
Napisano Ponad rok temu
Producent pisze iż "Suplement ten uważany za najsilniejszą niesterydową substancję na świecie, wspomagającą przyrost siły i masy mięśniowej."
Tak pisze w opisie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak pisze w opisie?
Kamyl: Tak jest napisane w opisie produktu..Z gainerami jest różnie,jednym wchodzi innym nie,także na próbe kup sobie małego Mutanta,jest nie ekonomiczny,ale kosztuje koło 120 zeta,jak ci smakowo nie podejdzie to przynajmniej nie będzie męczył 7 kg.
Litwin81: No właśnie miałem taki zamiar, ale ten mały mutant starczy mi zaledwie na jakieś 10 dni, więc czy po takim krótkim czasie zauważę znaczące postępy?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie miałem taki zamiar, ale ten mały mutant starczy mi zaledwie na jakieś 10 dni, więc czy po takim krótkim czasie zauważę znaczące postępy?
efektow po gainerze sie nie widzi
to jest uzupelnienie diety - jesli dajesz nadwyzke Kcal i masz odpowiednie proporcje bialka, wegli i tluszczy to efekty powinny sie z czasem stopniowo pokazywac tz. bedziesz powolutku rósł
dzial Dieta
WTF ?
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlatego tak jak kolega barto5 doradził, zastanawiam się nad kupnem Mass XXL. Czy znacząco ten gainer odstaje od Mutanta i Goliath'a?
P.S. Sorry za durne pytania, ale tak jak już wspomniałem nie mam zielonego pojęcia o co w tym wszystkim kaman..
Pozdrawiam! ;]
Napisano Ponad rok temu
Hmm.. Jednak Mutant Mass czy też Goliath na początek odpadają, ponieważ są za drogie, a ja nie mam zielonego pojęcia jak działają takie gainery z racji tego, iż nigdy nie miałem z niczym takim styczności..
Dlatego tak jak kolega barto5 doradził, zastanawiam się nad kupnem Mass XXL. Czy znacząco ten gainer odstaje od Mutanta i Goliath'a?
P.S. Sorry za durne pytania, ale tak jak już wspomniałem nie mam zielonego pojęcia o co w tym wszystkim kaman..
Pozdrawiam! ;]
geiner to gainer dzialanie podobne - zadanie - uzupelnienie diety
moze Gain Bolic'a albo Monster Mass'a
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Gain Bolic w swoim składzie ma mało białka, a wydaje mi się że właśnie na to mam największe zapotrzebowanie.. Poza tym kumpel brał to i stwierdził, że "zrobili to tak, zeby tylko było tanie.."geiner to gainer dzialanie podobne - zadanie - uzupelnienie diety
moze Gain Bolic'a albo Monster Mass'a
Monster Mass i Mass XXL mają podobną wartość odżywczą, więc raczej przy tych dwóch gainerach pozostanę.. Zobaczę co będzie w aptece, w której robię zakupki i podejmę wybór..
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Hmm.. Jak dobrze zrozumiałem, to chodziło Ci o Monster Mass'a? Więc u Ciebie Mass XXL jest na pierwszym miejscu pod względem gainerów?Rozpuszcza się średnio, smaki takie jak wanilia i karmel zdecydowanie odradzam bo za slodkie ale czeko jest zaje****e, poza tym umieścilbym go zaraz po mass xxl chodz bialka troche mało, moze troche na brzuszek siąsc ale to zalezy od twojej pracy
pzdr
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Hmm.. Jak dobrze zrozumiałem, to chodziło Ci o Monster Mass'a? Więc u Ciebie Mass XXL jest na pierwszym miejscu pod względem gainerów?
Pozdro!
pod wzgledem skladu na pewno nie
WTF ?