Kudo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale wy tam w Warszawie to w sumie macie bardzo dobrą komunikację Przynajmniej w porównaniu z naszą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak duże było zainteresowanie, jaki był program?.Mam ochotę wybrać się na seminarium 08.11. ale na razie leczę kontuzję dłoni i nie wiem czy wyjazd wypali.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koszt treningów w Kudo Warszawa - 80zł za 2 razy w tygodniu
100zł za 3 razy (dodatkowo w soboty glownie sparingi)
Od centrum jest całkiem niezły dojazd (przystanek Bemowo Ratusz)
a kiedyś będzie nawet metro
Seminarium 22, 23 listopada też będzie miało miejsce w tej okolicy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam prośbę do osób związanych z Kudo w Polsce.
W tym temacie można by umieszczać wszelkie aktualności odnośnie Kudo w naszym kraju podobnie jak jest w temacie o Ashihara Karate. Można by tez zamieścić informacje o klubach Daidojuku i systematycznie uzupełniać listę o nowe kluby.
Na oficjalnej stronie jest tylko informacja o klubach w Lublinie , Częstochowie, Grudziądzu i Warszawie , a może powstały już jakieś nowe kluby w innych miastach?
Co do zmiany nazwy tematu z Daidojuku na Kudo to z tego co wiem DaidoJuku Karate zmieniło nazwę na DaidoJuku Kudo porostu zmieniło nazwę z Karate Na Kudo wiec nazwa tematu mogła zostać
Pozdrawiam:D
Napisano Ponad rok temu
Otóż - czy sekcja Kudo/Daido Juku w Warszawie jeszcze funkcjonuje? Po wyprostowaniu sytuacji na uczelni stwierdziłem, że nadszedł czas zabrać dupę w troki na trening a, że Kudo zawsze mnie interesowało to postanowiłem udać się do sekcji w Warszawie.
Próbowałem się kontaktować mailowo z sekcją ale niestety wszystkie maile "wracają" do mnie niedostarczone. Ktoś wie co się tam dzieje i czy treningi odbywają się normalnie?
Napisano Ponad rok temu
Marek: 0-793 773 063
Michał: 0-693 142 800
E-mail:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
znalazłem w miarę nowy filmik z zawodów Daido Juku Kudo w których brała udział Polska reprezentacja filmik bardzo fajny muzyczka też całkiem całkiem
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Termin 25-27.09.09. Koszt 500zł/osoba. Chętnych proszę o kontakt na adres [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
na stronie Kudo Daido juku Polska jest informacja o Mistrzostwach Świata w Japonii
moze napisze ktos relacje z tej imprezy jak posżło Polskiej reprezentacji ?
mozna by wklejic jakies żdjecia , linki do filmów
tak z innej beczki jaka jest hierarhia stopni szkoleniowych i mistrzowskich w Daido juku ?
jak wygladaja egzaminy ?
w Polsce sa juz jakieś czarne pasy Kudo poza reprezentantem tego stylu na Polske ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciężko jakoś w skrócie opisać te zawody. Były one na bardzo wysokim poziomie. Z całego świata zjechali się świetnie przygotowani zawodnicy.
Nasi walczyli bardzo dzielnie. Do ćwierć finałów co prawda nie doszli, trudno jednak na tej podstawie ocenić cały występ, bo stawali do walki naprawdę z najlepszymi.
Najbardziej się liczy zdobyte doświadczenie, a zdobyliśmy go tam baaardzo dużo. Tym bardziej, że były to nasze pierwsze Mistrzostwa Świata.
Teraz szukamy możliwości, żeby zainteresować retransmisją jakąś telewizję, bo zawody były bardzo widowiskowe i naprawdę warto było by je obejrzeć. Very Happy Było mnóstwo świetnych walk. Tak że jeśli ktoś ma jakieś kontakty lub mógłby pomóc/doradzić bylibyśmy wdzięczni .....
Jeśli chodzi o pasy, to czarny jest tylko jeden. Po prostu nie ma u nas pędu za pasami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shidokan w K1
- Ponad rok temu
-
Jaki styl chcialbys trenowac?
- Ponad rok temu
-
Jaką bronią potrafimy się posługiwać ?
- Ponad rok temu