Najlepsza szkola BJJ w Polsce?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pod wzgledem osiagniec. Z ostatnich zawodow ( poznan ) wychodzi ze Poznan ( nadmienie iz 3 city zajelo drugie miejsce ).
Pod wzgledem kadry. Tutaj nie moge sie za bardzo wypowiadac z tego wzgledu ze nie znam prawie nikogo w Bjj Polska.
Pod wzgledem atmosfery. Hmm. Nie wiem, nie trenowalem w innych klubach niz ATW i Bjj Trojmiasto. Obecnie z razji atmosfery zrezygnowalem z uslug klubu Atw.
Tak wiec suma sumarum. Moj typ to sekcja poznanska mimo wszystko. Zaznaczam iz mojej ocenie podlegal klub pod wzgledem dzialalnosci w BJJ a nie w cross-trenigu ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I nie koniecznie musi byc tam zawsze Bjj.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A gdzi jeszce sa ?
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś ćwiczył w paru szkołach na tyle długo, że może sie wypowiadać?
Miałem 1 trening z Karolem i było ok, ale to był mój 1 trening BJJ w życiu.
Mojego osobistego treera - Grzegorza- uważam za dobrego nauczyciela - jest otwarty i widać że sie rozwija.
Ale i tak Roy jest najlepszy. ma świetną dydaktykę i wielką wiedzę.
PS a w końcu i tak prawie całę BJJ w Polsce to ta sama szkoła więc jaka róznica....
Napisano Ponad rok temu
Ale nie to jest najwazniejsze.
Roy nie ma w polsce sekcji.
Czytaj pytania i na nie odpowiadaj.
Cala bjj w Polsce to nie to samo. Kazda sekcja robi troche inaczej. Za malo spotkan maja instr. aby linia byla zupelnie taka sama.
A Karol potrafi i wie najwiecej i tu zaden instr. bjj Polska nie ma watpliwosci wiec i Ty tez nie powinienes miec.
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
Ktora szkola BJJ jest najlepsza w Polsce i dlaczego? Zwracac uwage na instruktorow, treningi, atmosfere...
Zobaczymy po zawodach w Sobote...
Tyle.
Napisano Ponad rok temu
Co do Karola - był to powiedzmy trening wyjazdowy - nieistotne, ze względu na jednorazowośc wydażenia moja ocena byłaby nieobiektywna i dlatego jej nie oceniłem.
Co do Roya - poniekąd całe BJJ Polska było sekcją Roya, jesli się to zmieniło to nic o tym nie wiem.
Co do czytania - odpowiedziałem na pytanie - nikt nie jest w stanie ocenić kto jest najlepszy pod wzgledem nauczania, bo nikt nie ćwiczył wszędzie.
Napisano Ponad rok temu
A Karol potrafi i wie najwiecej i tu zaden instr. bjj Polska nie ma watpliwosci wiec i Ty tez nie powinienes miec.
instruktorem to moze km jest dobrym tylko ze instruktorem teoretykiem bo nie walczy... a najlepszym fighterem bjj jest linke ze szczecina... nauczycielem tez jest bardzo dobrym...
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się z Lin CHi - Mariusz Linke nie ma sobie równych w Polsce. Jest nie tylko dobrym fighterem, ale również nauczycielem. Zresztą udowodnił to już w kilku walkach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgadza sie, Mariusz rulez
Prawda ponad wszystko!!!
Nie zapominajmy jednak o kilku zawodnikach z BERSERKERS, którzy także w walce pokazali, że są o kilka kroków przed innymi.
Napisano Ponad rok temu
Zgadza sie, Mariusz rulez
Prawda ponad wszystko!!!
Nie zapominajmy jednak o kilku zawodnikach z BERSERKERS, którzy także w walce pokazali, że są o kilka kroków przed innymi.
Chyba macie racje. Tylko dlaczego nie bylo nikogo ze Szczecina na zawodach w Poznaniu i Gdyni? Wiadomo cos? Czy wszyscy maja tak duze doswiadczenie (pow. 3 lat)?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yamabushi Fighter, w ktorej grupie trenujesz?
Jestem z grupy SENSEIA BAGIEGO, gdzie wołają na mnie również Bruce.
A na pytanko Bronsona nie odpowiem, ponieważ nie znam odpowiedzi.
Niemniej chętnie się dowiem i wtedy przedstawię ją na forum.
Tak na marginesie to uważam, że nie ma konieczności uczestniczenia we wszystkich zawodach, chyba że chce się coś udowodnić. Myślę, że Berserkerzy nie muszą niczego udowadniać. Zamiast pytać czemu nie przyjechali, zapytajmy co się dzieje kiedy się na (dowolnych) zawodach pojawią.
Fiende deine sieben dragonballs
und deine wunsche werden war...
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że Berserkerzy nie muszą niczego udowadniać. Zamiast pytać czemu nie przyjechali, zapytajmy co się dzieje kiedy się na (dowolnych) zawodach pojawią.
bardzo sluszne pytanie.. ktore jest prawdopodobnie zarazem odpowiedzia na pytanie dlaczego regulamin w bjj polska jest skonstruowany tak a nie inaczej.. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ-POMOCY!!!
- Ponad rok temu
-
boruta??
- Ponad rok temu
-
Maj ferst tajm ;)
- Ponad rok temu