BJJ-POMOCY!!!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Podstawy na pewno można zgłębić bez trenera, ale samemu to będzie problem, bo do ćwiczenia SW trzeba przynajmniej dwóch.
Napisano Ponad rok temu
Peace.
Napisano Ponad rok temu
Koleś od nas z sekcji dojeżdża 2 razy w tygodniu 45 km
Napisano Ponad rok temu
W sieci gdzieś są do zamówienia cd z technikami bjj. Poszukaj w linkach. Zawsze to coś.
Koleś od nas z sekcji dojeżdża 2 razy w tygodniu 45 km
ja dojezdzalem 3x w tygodniu czasem czesciej i tez kolo 45km w jedna i 45 w druga wiec powiedz mu ze wcale taki kozak nie jest:P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pewien problem ktory strasznie mnie wkurwia-jestem napalony na treningi BJJ jak szczerbaty na suchary ale niestety w moim miescie(czyt.ZADUPIU) nie ma i jestem pewien ze nie bedzie w najblizszym dziesiecioleciu sekcji:-(( Poki co trenuje AIKIDO ale mam do szanownych uczestnikow tego forum pewna prosbe-CZY MOGLIBYSCIE POLECIC MI JAKIES MATERIALY SZKOLENIOWE DO NAUKI BJJ? Chodzi mi o jakies ksiazki kastety itp.I jeszcze jedno-czy uwazacie ze jest jakas szansa na zapoznanie sie z jakimikolwiek podstawami BJJ za pomoca samotnej nauki bez udzialu profesjonalnego trenera?
Pozdrawiam
da sie uczyc z kaset.. polecam roriona i royce'a 'gracie jiu-jitsu basics, intermediate & advanced'.. slyszalem jednak ze jeszcze lepsze od tego sa szkoleniowki mario sperry.. mozna cwiczyc samemu z kaset ale trzeba miec jakies doswiadczenie w chwytach zeby latwiej lapac techniki bjj, np zapasy lub judo.. kontakt z jakas sekcja bjj tez by sie jednak przydal - mnie tego wlasnie brakuje bo jestem w ciaglych rozjazdach miedzy dwoma miastami i nie mam jak cwiczyc.. a techniki bjj traktuje jako swietne uzupelnienie do mojego muay thai.. na ulice bjj sie niezbyt nadaje chociaz w sytuacji jeden na jeden moze bardzo pomoc.. i w ogole warto sie znac na groundfighting gdyz wschodnie sztuki walki sa bardzo ubogie pod tym wzgledem.. zatem kupuj kasety i probuj :-)
i musisz miec z kim cwiczyc te techniki poniewaz samemu sie nie da :-)
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
NYCgrappler po co ten nawias czyżbyś miał coś innego na myśli????? :wink:musisz duzo sie taczac po macie z partnerem (przeciwnikiem).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
boruta??
- Ponad rok temu
-
Maj ferst tajm ;)
- Ponad rok temu
-
Aktualizacja Fighter'a
- Ponad rok temu