szkoly
Napisano Ponad rok temu
Bylem na pokazie sztuk walki w Zabrzu ( w niedziele ) i te capo wygladalo calkiem niezle.Chcialbym sie przyjzec prawdziwemu treningowi no i moze sprubowac sil Nie wiecie przypadkiem gdzie w Zabrzu lub Gliwicach mozna to potrenowac ?
Napisano Ponad rok temu
mozna potrenowac w Gliwiach, mogles sie uch spytac, bardzo przyjaznie nastawieni, moglem sobie postukac w benbenek nawet heheh... no i ladne dziewczyny no i wogole akrobatycznie niemozliwi jak to ktos powidzial
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale moge Ci podac namiar do jednego z nauczycieli:
Monitor Lagarto 501319854
Napisano Ponad rok temu
Mr_Root to ten sam co pisal w SS ( czy czyms podobnym ) ?
Napisano Ponad rok temu
a tak poza tym to jesli w gliwicach uczy lagarto to warto sie zapisac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A CPM do Quake'a robil oczywiscie moj serdeczny druch z ktorym mialem niewatpliwa przyjemnosc pracowac w Gumblerze - RooS, zwany inaczej Rooshkeenem, czyli Kamilem Ruszkowskim. Potem trafil do reseta. a potem... dlugo by mowic
pozdrowka od
ZooltaRa
Napisano Ponad rok temu
Tam sa wszystkie informacje o terminach i miejscach treningow oraz namiary na kadre instruktorska.
Powodzenia!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo na pokazie kolesie z zoltymi pasami juz nawet niezle wymiatali. :?
Napisano Ponad rok temu
---
pozdrawiam
mateusz
Napisano Ponad rok temu
Czemu ci sie nie podob ? Capo to capo ( chyba )
No tak... nie ma jak ktos palnie jakas glupote. Czasami to sie mowi ze: "niektorzy daja do pieca nawet o tym nie wiedzac"
Capoeira capoeirze nie rowna. Sa rozne szkoly, rozni nauczyciele, rozni mestre. Inaczej poruszaja sie ludzie z ADG a inaczej a Beribazu (Tdi pewnie sie zaraz obruszy). Sa inne techniki, poziom, nawet inna folozofia...
Powiem tak - Artes Das Gerais jest grupa o bardzo wysokim poziomie, zas polscy instruktorzy naleza do najlepszych "bialasow" jacy trenuja capo (ever). Ja bym sie nie zastanawial czy przejsc do ADG czy nadal byc w AB. Wybor jest oczywisty!
Napisano Ponad rok temu
co do treningów u nas jest ciasno i i nikt nie narzeka a zresztą zobaczcie sobie salki w brazyli to stwierdzicie że sale w których my ćwiczymy są gigantyczne
Bo ja wiem )) to spokojny człowiek chyba że ja sie odezwe(Tdi pewnie sie zaraz obruszy)
mr_root jako że ja kosmita nie oświecony wskaż mi wybór o którym piszesz
Ja bym sie nie zastanawial czy przejsc do ADG czy nadal byc w AB. Wybor jest oczywisty!
8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
ja ćwicze w AB i nie narzekam mi sie podoba gdybym był w AGD czy w innym pewnie też bym nie narzekał jakoś sama przynależność nie ma dla mnie znaczenia
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Costas gdzie jesteś?
- Ponad rok temu
-
typowy trening
- Ponad rok temu
-
Szukam Capomanów z Łodzi