Największy problem mężczyzny
Napisano Ponad rok temu
Temat traktujemy jako ogólne ciekawe historie / anegdoty związane z kobiecymi zakazami odnoście niektórych rzeczy w pakowaniu i nie tylko. Ostatnimi czasy ciągle słyszę narzekanie, że przytyłem. Co prawda wiem, że Maja ( moja dziewczyna ) mnie nie zostawi przez trochę ciałka ale jakoś tak głupio się czuje ( i pewno niektórzy mieli już ten problem ). Tym cyborgom ( czy. kobietą ) nie da się wytłumaczyć że nie ma rzeźby bez masy I nie żebym był jakimś tam pantoflarzem, ale nie ma co.... na kobiety nie ma mocnych ( Pudzian to w ogóle może się schować )
Napisano Ponad rok temu
Postanowiłem napisać z lekką dozą rozpaczy i ogólnej manifestacji. Otóż moja jakże wspaniała dziewczyna kiedy zauważyła że kratka na brzuchu tak jakby zniknęła ( po treningu masowym ) tak jakby osowiała . straciłem chyba kilka ''punktów'' Jest mi to nie na rękę bo za bardzo uwielbiam te moją oblubienice Między wierszami wyczytałem że 6-pak ma wrócić tam gdzie był no i jest mały problem. Nie w pałe mi teraz przerywać trening masowy, więc muszę coś wykombinować. Jakieś sugestie ?
Temat traktujemy jako ogólne ciekawe historie / anegdoty związane z kobiecymi zakazami odnoście niektórych rzeczy w pakowaniu i nie tylko. Ostatnimi czasy ciągle słyszę narzekanie, że przytyłem. Co prawda wiem, że Maja ( moja dziewczyna ) mnie nie zostawi przez trochę ciałka ale jakoś tak głupio się czuje ( i pewno niektórzy mieli już ten problem ). Tym cyborgom ( czy. kobietą ) nie da się wytłumaczyć że nie ma rzeźby bez masy I nie żebym był jakimś tam pantoflarzem, ale nie ma co.... na kobiety nie ma mocnych ( Pudzian to w ogóle może się schować )
Różne są charaktery. Ja osobiście nie rozumiem kobiet, one nie rozumieją mnie. Sprawy sexualne jedynie czasem za spokoje z jakąś znajomą, czy dyskotekową szmatą, a tak ogólnie to mam na nie wyjebane! W tym tkwi problem, że one nie rozumieją pewnych męskich spraw i tyle. Przykładem jesteś właśnie Ty i Twoja Maja. Po za tym kobiety za dużo gadają i nie podobają im się prawdziwi mężczyźni, czyli łysy, porządnie umięśniony.
Napisano Ponad rok temu
Różne są charaktery. Ja osobiście nie rozumiem kobiet, one nie rozumieją mnie. Sprawy sexualne jedynie czasem za spokoje z jakąś znajomą, czy dyskotekową szmatą, a tak ogólnie to mam na nie wyjebane! W tym tkwi problem, że one nie rozumieją pewnych męskich spraw i tyle. Przykładem jesteś właśnie Ty i Twoja Maja. Po za tym kobiety za dużo gadają i nie podobają im się prawdziwi mężczyźni, czyli łysy, porządnie umięśniony.
Oj nie wiem czy tak nie podobają Zwróć uwagę na to że jak jesteś na plaży to przeważnie łysi pakerzy siedzą z najfajniejszymi laskami i smarują im plecy
Napisano Ponad rok temu
Ba ! Nie lubi jak się przytula i czuje mięśnie bo mówi, że twardo i niewygodnie, a z drugiej strony nie chce abym nabrał ciałka.
To sa baby, ich nie zrozumiesz. Po prostu się nie da. Postaw sprawę jasno i trzymaj sięswojego. Nic innego CI nie mogę poradzic. A Ona to zrozumie po pewnym czasie. Przecież Cię nie zostawi, że zalałeś sobie brzuch ...
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika