Klęska czy sukces ?
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio nasi zapaśnicy i zapaśniczki wróciły z ME
klasycy przywieźli brąz,
wolniaczkom poszło znacznie lepiej.
Jak myślicie czym jest spowodowane to, iż polscy zapaśnicy mają ostatnio mniej sukcesów od zawodniczek płci "pięknej"? Czy to może tylko mi się tak wydaje ?
Napisano Ponad rok temu
A wyniki dziewczeta zawsze mialy lepsze.W klasyku jest jeszcze calkiem niezle gorzej z wolnym.Mysle ze jest to spowodowane tym ze zapasy kobiece sa jeszcze w fazie rozwoju i za jakis czas dziewczyny taz zaczna dostawac po d...., a moze tu chodzi o zadziornosc naszych dziewczynek ktore walcza naprawde z charakterem? Okaze sie na olimpiadzie juz za 2 lata.
Napisano Ponad rok temu
kijas
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Coś w tym musi być.
Ale każdy musi przyznać, iż nasza kadra (wolniacy & klasycy) młoda to nie jest ;(((
Ale winę za to ponosi brak odpowiedniego zaplecza - młodych, dobrych zawodników i ich odpowiedniego przygotowania.
Kluby ledwo ciągną i nie mają szans na przyciągnięcie większej liczby młodzieży
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A swoją drogą to Łukasz sam byś się zajął treningiem. 8)
Napisano Ponad rok temu
Teraz jak jest to sport olimpijski poziom się podniesie. Szkoda że nie dodałes że ta Kowalska to kręci niektórych juniorów z potężnego klubu Włókniarz. :wink:
A swoją drogą to Łukasz sam byś się zajął treningiem. 8)
Jak myslicie, czy w Lodzi jest mozliwosc podjecia treningow zapasów przez doroslego amatora?
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Jo
Ps. Jestem tego samego zdania co Ty grabusia, nie można wrzucać wszystkich dziewczyn do jednego worka :-) , są takie które ciężko trenują aby coś osiągnąć i inne, którym dużo nie trzeba, a już mają wyniki (myślę, że w wyższych kat. wagowych u kobiet jest mniejsza konkurencja, przynajmniej w Polsce.... a M.Kowalska walczy przecież na 72 kg.) - zresztą nie wiem jak ona trenuje na codzień, więc nie mogę tutaj niczego powiedzieć. Prawda jest taka, że są osoby, które zapiep***** za przeproszeniem :-) i takie które się opiep***** :-) i w męskich i w kobiecych zapasach.
Zresztą przecież nie o to chodzi, liczy się wynik ... co z tego że ktoś się obija na treningu, skoro robi medale na zawodach ?
To mnie niestety boli :-) Czy to nie jest okrutne? :-)
Ja ciężko trenuję, zasuwam i zasuwam i co? :-)
I tym optymistycznym akcentem .. :-)
Napisano Ponad rok temu
To mnie niestety boli :-) Czy to nie jest okrutne? :-)
Ja ciężko trenuję, zasuwam i zasuwam i co? :-)
cóż muszę Cię zmartwić, ale takie jest życie, poprostu do dupa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Karuzela !!!
- Ponad rok temu
-
Ochraniacze na uszy
- Ponad rok temu
-
Znalezione na wrestlingusa.com!!!!