Brazylijskie centrum Sztuk Walki
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
Bylo by tam Brazylisjkie jiu jitsu & Capoeira... Co o tym sadzicie ??
Ja uwazam ze to calkiem dobry pomysl...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr,
jakub
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
Czemu palac kultury ? Bo jest w centrum i teroretycznie wszyscy maja tam w miare blisko...ale tak jak powiedzialem to tylko plany...
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pozdr,
jakub
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga dawno nie bylo go na treningu, a szkoda bo nie ma jak dogadac kwestii o Centrum ...
Napisano Ponad rok temu
naszczescie jest to tylko projekt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sam pomysł uważam za interesujący
(tdi i testa odbiorą to pewnie jako wazeliństwo albo że ja tego pomysłu nie szanuje
Napisano Ponad rok temu
a mnie trenuje z Moranem
sorry za pomyłke
Napisano Ponad rok temu
jorge (jak mozna sie bylo z konwersacji domyslic!) to jedyny brazylijski mestre w polsce!
i z tym pozostan!
Napisano Ponad rok temu
np. nie wiem czy w somali jest capo
naprawde nie wiem u wybacz mi to testa
po to jest forum by sie czegoś nauczyć wymienić doświadczenia oraz poznawać jakieś zdanie na jakiś temat ....
nawet jeśli są troche kontrowersyjne
i nie zgadzają sie z twoimi
ale tak ja uważam
i nie widze problemów w tym że chce sie czegoś dowiedzieć lub nauczyć
prawda?
Napisano Ponad rok temu
pozdr,
jakub[/quote]
....a nazywa sie Jorge Luiz i mam przyjemnosc cwiczyc z nim bjj u Nastuli...w parze... ŁaŁ
Swoja droga dawno nie bylo go na treningu, a szkoda bo nie ma jak dogadac kwestii o Centrum ...
[/quote]
to tak w kwestii przypomnienia!
dobrze ze chcesz sie dowiadywac to ci sie chwali ja rowniez ale w tym celu warto jest czytac co ktos napisal a nie tylko napylac odpowiedzi jak automat!
pozdro
bez urazy mam nadzieje
Napisano Ponad rok temu
co to jest Jorge... Mmmmmuuhahahhaaa....
Tu nie chodzi o Somalie synek, tylko o Polske. Akurat duzo mestre to u nas nie ma, wiec zawsze warto wiedziec ze jest przynajmniej jeden. Ale to nie o to chodzi. Chodzi o to ze jak juz Tesciak napisal MOZNA BYLO WYWNIOSKOWAC z wypowiedzi wczesniejszych. Z tego jasno wynika ze wogole nie czytasz postow na ktore odpisujesz.
a twoja wymiana pogladow wyglada na razie tak ze odpisujesz w kazdym temacie niezaleznie od tego czy wiesz o czym w nim mowa. po prostu piszesz. cokolwiek. A to nie wymiana tylko slowotok.
ot co.
Napisano Ponad rok temu
zlapal kontuzje kolana, za jakis tydzien lub dwa pownie wroci - no chyba ze czasowo nie da rady bo w maju mamy duzy festwial capo i teraz tylko tym sie zajmuja wszyscy w grupie a on to wszystko koordynuje.
co do centrum to widuje sie z mirkiem (chodze na targowek) wiec pomysl nie powinien umrzec
Guest_budo_kiełbasa_*
Napisano Ponad rok temu
Sam pomysl napewno nie umrze, i jak tylko spotkamy sie we trzech, z waszym mestre Jorge I Mirkiem, sprobuje popchnac temat do przodu.
W zasadzie ja nie wiele mam do gadania, robie tylko za tlumacza, bo nie wiele osob trenujacych bjj Sprecha po angielsku.
Pozdrawiam cala sekcje Capo
P.s
Cwiczie Parter !!! Bo to potezna bron [/quote]
Napisano Ponad rok temu
Jest taki projekt, na razie w fazie planow zeby stworzyc brazylisjkie centrum sztuk walki w placu kultury, zdaje sie od wrzesnia...
Co prawda Warszawa to duze miasto ale sa juz tutaj dwie grupy (ADG i Beribazu) kazda z tradycjami i bardzo dobrymi nauczycielami. Trzeba by bylo "zaoferowac" cos na prawde super aby ludzie zechcieli przychodzic na treningi wlasnie tej grupy.
Napisano Ponad rok temu
Co prawda Warszawa to duze miasto ale sa juz tutaj dwie grupy (ADG i Beribazu) kazda z tradycjami i bardzo dobrymi nauczycielami. Trzeba by bylo "zaoferowac" cos na prawde super aby ludzie zechcieli przychodzic na treningi wlasnie tej grupy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Stronki o Capoeira
- Ponad rok temu
-
Grupy Capoeira w Polsce?
- Ponad rok temu
-
Recife - Birimbau Dourado