Grupy Capoeira w Polsce?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
1) sa dwie grupy bedace oficjalnymi filiami szkol brazylijskich (chodzi mi o identyfikacje z mestre/s)
2) sa kolejne dwie lub trzy, ktore wlasnie utworzyly lub sa w trakcie tworzenia wspolpracy z wiekszymi grupami.
3) jest calkiem sporo grup w roznych miastach, trenujacych na wlasny rachunek ale niestety ilosci nie jestem w stanie podac.
pozdr,
jakub
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
czyli do 50 grup capo róznego klimatu gdzieś bedzie
no prosze komercjalizuje sie nam capo
ile ludzi dochodzi do waszych grup miesiecznie ?
Napisano Ponad rok temu
czyli do 50 grup capo róznego klimatu gdzieś bedzie
ale nie mozna zapomniec ze nie zawsze ilosc rowna sie jakosc (niestety)
pozdr,
jakub
Napisano Ponad rok temu
nie ważne ....
co jakości to wiem .... ale wiesz jak to jest ..... szkoda tylko że te pseudo źle kształtuje innych
ale ja potrafie psuć nie naprawiać wiec na mnie nie liczcie
brwi
Napisano Ponad rok temu
znow nic nie rozumiem z tej wypowiedzi...
Napisano Ponad rok temu
pierwsze zdanie był dowcipem , ponieważ jeden z postów był (już nie jest podwójny ) przytocze cytat byście zrozumieli do czego sie odwołuje
następne zdanie to moja opinia o jakości o której pisał jakub . moja opinia wyraża pogląd że zła jakośc wpływa źle na tych co sie uczą capoeirydziwne chyba na capo dostałem w łeb bo widze podwójnie
nie ważne ....
oczywiście przytaczam cytat byś każdy zrozumiał gdzie to napisałem
ale ja potrafie psuć nie naprawiać wiec na mnie nie liczcie
co jakości to wiem .... ale wiesz jak to jest ..... szkoda tylko że te pseudo źle kształtuje innych
ostanie zdaniem było czymś w rodzaju dowcipu autokrytycznego nie mającego nic z poruszonomym temat i było napisany tak o ...
chodzi mi o zdanie
mam nadzieje że wszyscy rozumieją teraz o co mi chodziale ja potrafie psuć nie naprawiać wiec na mnie nie liczcie
jeśli nie prosze mi napisać co jest jeszcze nie zrozumiałe a postaram sie wyjaśnić . ułatwi mi to w poruzmiewaniu sie z innymi .
dziekuje za uwage i przepraszam za wszelkie literówki które mogły sie pojawić mam nadzieje że nie spowodują one złej interpretacji mojej wypowiedzi . prosze też mi napisać ( prywatnie ) czy ta forma wypowiedzi w tym poscie jest zadawalająca dla wszystkich ( lub wiekszości )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Slyszalem ze jest , ale moze macie jakis konkretniejszy kontakt ?
Bylbym bardzo dzwieczny
Michal Maj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie chce sie zapisywac , ale mam dobre serduszko i dostep do sali gimnastycznej 10 zl/h 8) . Wiec chcialem kolegow zaprosic , bo mi za duzo miejsca wolnego zostaje.
ide do domu.
MIchal Maj
Napisano Ponad rok temu
Mam pomysł. Może by tak każdy (powiedzmy po jednej osobie z każdego klubu) napisał ile osób ćwiczy tam gdzie on, jak długo i o jakich grupach wie i co (o których jeszcze nie było pisane). O Wrocławiu już jest. Kolej na was. 8)
Jeżeli chodzi o okolice trójmiasta to mogę ci powiedzieć że ABADA ma swoje sekcje w Gdyni,Gdańsku,Rumii,Kartuzach i Poznaniu(chyba)
Co do innych grup to nie wiem .
W mojej grupie trenują wszyscy od września 2002.Było nas już koło 30 ale zauważam że powoli zaczynają się wykruszać.Obecnie jest nas nieco ponad 20.
Napisano Ponad rok temu
Moze ja cos napisze o Artes Das Gerais z tego co wiem i wyszukalem to sa treningi w: Bytomiu, Gdańsku, Katowicach, Częstochowie, Warszawie, Glwicach, Tychach, Krakowie, Zabrzu, Pruszkowie ( o Pruszków nie jestem pewien). W Katowicach treningi odbywaja sie w roznych miejscach i sa prowadzone przez rozne osoby np. na ulicy Jozefowskiej i Harcerzy Wrzesnia. To chiba wszystko, ale jak bym sie pomylil to mnie poprawcie.
Pozdrawiam Tomek
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozrdrowka!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
8 następnych tematów
-
Recife - Birimbau Dourado
- Ponad rok temu