Skocz do zawartości

Zdjęcie

samoobrona kobiet w tv

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

budo_fiodor
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3675 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

samoobrona kobiet w tv

Oglądał ktoś?
Paweł Droździak zdaje się był...

• 0

budo_pawel drozdziak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: samoobrona kobiet w tv

No bylismy. Nie zapowiadalem, bo do konca nie bylo pewne kiedy to pojdzie i sam ledwo zdazylem nagrac. Ale z dwu rzeczy jestem niezadowolony. Po pierwsze nie podali naszych namiarow nawet w literkach koncowych. Co bylo juz przegieciem, bo na przyklad grupe Emancypunx ktora tez sie w filmie produkowala podali z nazwy dokladnie. Po drugie w nawalankach nie wybrali najlepszych momentow jakie sie wtedy nagraly. Bylo to dosyc wazne, bo dziewczyny byly wtedy ze stazem okolo miesiaca czasu i tlukly jeszcze bardzo nierowno. Chcialem miec wplyw na dobor fragmentow ktore mialy pojsc do filmu, ale sie uparli, ze sami dobiora. Nie wiem czym sie kierowali, bo bylo ze dwa momenty dobre, ale pare wyszlo wyraznych obsuniec. No ale calosc i tak wyszla w miare dobrze o tyle, ze sie podobala ludziom ktorzy ogladali.
Pewnie zrobimy niedlugo jakis pokaz, to nagramy i bedzie mozna obejrzec wiecej.

Pawel Drozdziak

• 0

budo_el primo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 631 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przez przypadek oglądałem ten program i wasza szkoła wyglądała całkiem sensownie. Duży nacisk kładziecie na psychologię i odruchy. Co prawda fizycznie to te panienki nie spwawiały wrażenia że komuś dołożą ale primo to był jak wspomniałeś dopiero miesiac a secundo zaskoczenie robi swoje...A teraz pytanie za 10 pkt. Który gość to ty??? :D Strasznie jestem ciekaw.
Pozdrawiam i życzę sukcesów
El Primo
  • 0

budo_pawel drozdziak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 593 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

>Który gość to ty??? :D Strasznie jestem ciekaw.

wysoki chudy krotko obciety i bez okularow. W paru scenkach bylem w pancerzu i jako pierwszy mowilem.

Pawel Drozdziak

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

4 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024