Koniec epoki Gracie?
Napisano Ponad rok temu
Samo bjj już nie wystarcza to wiemy, a co dalej z Gracie? czy w pride 19 zobaczymy udany debiut jednego z wielkiej rodziny G? Co się dzieje z Roycem i innymi?
Napisano Ponad rok temu
Patrząc na porażki Gracie, min rozgromieni przez Sakurabę odnoszę wrażenie że odeszli w cień już, są lepsi zawodnicy.
Samo bjj już nie wystarcza to wiemy, a co dalej z Gracie? czy w pride 19 zobaczymy udany debiut jednego z wielkiej rodziny G? Co się dzieje z Roycem i innymi?
NO i mamy udany powrót Gracie w Pride 19
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Na pewno nie na regułach UFC (z ich rundami ,ograniczeniami czasowymi jak i w samej walce)
2.Mówił że w reguły pridów i walki na zasadzie "1 walki" mu odpowiadają!
Sam twierdzi (nie wiadomo ile w tym prawdy ale ja mu wierze ) ) że nikt mu nie składał żadnej propozycji od czasów Pride G.Prix. A przecież to innym zależy na " złamaniu" rodziny Gracie więc czemu to Royce miałby sam o walke zabiegać.Więc albo nie ma chętnych albo błąd tkwi w organizacji.
Chciałbym zobaczyć walke Royce-Sak 2 bo chyba Royce jako jedyny nie przegrał "naprawde" (z Graciech)
Napisano Ponad rok temu
predzej Renzo bym powiedzial...
w walce Royca Sakuraba odklepal czego sedzia nie widzial - 2 runda - gilotyna
a moze myle fakty? jak tak to poprawce mnie
Napisano Ponad rok temu
Więc nie była to wygrana sakuraby tylko przegrana Royca (hehe troche to głupio brzmi )
sam Royce nie miał żadnej pretensji do sędziowania podczas jego walki z sak. I jak można było przeczytać w wywiadzie bardzo chwalił Sak jako wojownika!
A czy Sak klepał ?!! Na filmiku z sherdoga widać jakby klepał ale że nie widziałem całęj walki to nie wiem. Na kilku forach twierdzili że tak było faktycznie......Dlatego czekamy na rewanż eheh
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ryan Gracie
- Ponad rok temu
-
Zawody w New Jersey, USA!!!
- Ponad rok temu
-
Judo i Karate