Judo i Karate
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko, czy ktos z Was cwiczy rownolegle judo i karate?
Jakie efekty i czy warto?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pytaj o co chcesz ale mam chyba za krotki staz.
Napisano Ponad rok temu
Ciekawy jestem czy trenowales cos wczesniej?
I moze do wszystkich, po jakim mniejwiecej czasie trenowania judo da sie kims rzucic na ulicy 8)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Trenuje rownolegle kyokushin i judo (2 x tyg karate + 3 x judo). Efekty calkiem niezle. Sporo rzeczy wytrenowanych wczesniej na karate przydaje mi sie w judo. Z judo dopiero zaczynam ale widze ze postepy robie szybciej niz wiekszosc tych, ktorzy dopiero od judo zaczynaja.
Teraz nawet bardziej podoba mi sie judo, bo co jakis czas ucze sie czegos nowego.. wczesniej mi nie znanego. Natomiast na karate wiele nowego juz sie nie naucze (no moze kata )
Takze jezeli masz mozliwosc cwiczenia naraz judo i karate nie namyslaj sie wiele bo naprawde warto
Napisano Ponad rok temu
I moze do wszystkich, po jakim mniejwiecej czasie trenowania judo da sie kims rzucic na ulicy 8)
W moim wypadku 4-5 mies
Napisano Ponad rok temu
Trenuje rownolegle kyokushin i judo (2 x tyg karate + 3 x judo). Efekty calkiem niezle. Sporo rzeczy wytrenowanych wczesniej na karate przydaje mi sie w judo. Z judo dopiero zaczynam ale widze ze postepy robie szybciej niz wiekszosc tych, ktorzy dopiero od judo zaczynaja.
Teraz nawet bardziej podoba mi sie judo, bo co jakis czas ucze sie czegos nowego.. wczesniej mi nie znanego. Natomiast na karate wiele nowego juz sie nie naucze (no moze kata )
Takze jezeli masz mozliwosc cwiczenia naraz judo i karate nie namyslaj sie wiele bo naprawde warto
Mam mozliwosc bo w moim klubie jest sporo roznych rzeczy - kung fu, jujitsu, tai chi, karate, judo. A judo zawsze mi sie podobalo, wiec... :grin:
A pizgnac kims o chodnik to pewnie fajnie co?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dlatego najlepiej miec judoge. Jesli jeszcze nie masz to lepiej nie idz w karatedze na trening... chyba ze chcesz rekawy przyszywac
Napisano Ponad rok temu
Karatega jest za slaba do judo. Na poczatku chodzilem tak na treningi to prawie po kazdym cos sie rozdzieralo
Dlatego najlepiej miec judoge. Jesli jeszcze nie masz to lepiej nie idz w karatedze na trening... chyba ze chcesz rekawy przyszywac
No to lekko mnie podlamales, bo niedawno kupilem nowa karatege i teraz jeszcze judoga przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troche poszanowania dla innego rodzaju walki i trningow
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ Kraków na Bronowickiej
- Ponad rok temu
-
BJJ laska