Jestem pewien ze powtarzasz to kazdorazowo podczas wizyty w Wietnamie.
Drogi mały Pawełku,
Muszę jeszcze raz poinformować Ciebie, że VVD uczyłem się m.in. w Kanadzie, Francji, Hiszpanii, Niemczech - tam gdzie są duże skupiska Wietnamczyków. Sa to emigranci, którzy po 1975 roku, w bardzo trudnych warunkach uciekali ze swojego kraju. Teraz są obywatelami wolnego świata, ludzmi wykształconymi i żyjących na bardzo wysokim standardzie.
Co do Wietnamu byłem tam niestety tylko raz. Mam nadzieję powtórzyć wyprawę w tym roku.
Pisał ktoś (czy nie Dacheng?) w kontekscie ChRL. bodajze w Karate Kung-fu co myśli o ludziach "sztuk walki" którzy swoim udziałem w sponsorowanych przez reżim imprezach popieraja go de facto. Zgadzam sie z nim w 100%.
Jak wyżej bez komentarza.
Jestem pewiem że predzej czy później znajdziemy sie na tyle blisko aby w pełni podyskutowac.
Ja też !!!!
Póki co wspomne tylko ze z zomo napieprzałem sie nie mając jeszcze 14 lat. Nie bede zgadywał czy w tym wieku deklamowałes wierszyki z okazji rocznicy "Pazdziernika" czy nie.
Tu niestety trafiłeś w mój czyły punkt. Obrażasz mnie - jak Tobie już wspominałem działąłem i nadal działam w pani "S'. Mój drogi Pawełku
mylisz pewne pojęcia. Czasami odnoszę wrażenia ,że w Budokanie pisze inny Paweł Ziółkowski - fachowiec, człowiek posiadający lekkie pióro. Na forum zachowujesz się jak byś naprawdę bił się z zomowcami, a włściwie to oni bili Ciebie.
Uff, Pawełku sprzeczjmy się o meritum sprawy. Jeszcze raz piszę, nie jestem przeciwnikiem BJJ. Na to chyba jest dowód, że 2 waszych instruktorów skończyło kurs instr. Jiu Jitsu, który ja prowadziłem. Ja jestem tylko przeciwnikiem fanatyzmu. To przynosi większe szkody niż zyski. Przemyśl to Pawełku.
Z samego rana, popijając kawunię z mojego biureczka, twój adwersarz nr 111676239 RJ przestraszony
kemvo lepsze niż bjj
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: kemvo lepsze niż bjj
Zapewne ostatnio też jechałeś do Kanady, Francji, Hiszpanii, Niemiec, a ze do Wietnamu to tylko dla zmylki mowiles?.
Związki z obecna pseudo-Solidarnoscią nie sa czyms chwalebnym.
Związki z obecna pseudo-Solidarnoscią nie sa czyms chwalebnym.
Napisano Ponad rok temu
Re: kemvo lepsze niż bjj
Jako ze dyskusja zmienila calkowicie tor - blokuje ten temat.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych