najnowszego podrecznika walki wrecz US Army. Opiera się na stylu...

Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Max napisał
widzę max że masz coś pochrzanioną albo przeglądarkę albo sieć, bo masz problem nie tylko z linkami ale też ze zdjęciami, napisz w Testach jaką masz przeglądarkę i system i ustawinia zabezpieczeń.Kurde nie wiem dlaczego, ale ta stronka mi nie wchodzi :-?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Seiken napisał
To nie ja seiken, dostałem tego linka od Boruty 8)Fiodor ,tez widze kopiesz w biblotece Reimera , czego tam nie ma , mozna nawet nauczyc sie latac na Apache.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_ender napisał
Pierw musisz miec program do kopiowania witryn np. WebZip, TeleportPro, BlackWidow, Power Net itp. Jest ich sporo, wiekszosc platna (sa freeware) w wersji shareware maja np. (teleport) limit ilosci pobieranych plików (bodajze 500)a tak w ogóle to jak kopiuje się całe strony internetowe????
bo mam stałkę i to nie byłby dla mnie problem- tylko że lamer komputerowy jestem.
Napisano Ponad rok temu
budo_Fiodor napisał
Dopiero uwagi Fedrusa o gardzie sklonily mnie, zeby tam zajrzec. Mam kopie tej strony sprzed kilku miesiecy (Seiken kiedy dal link, gdzie indziej :wink: ) Pobralem wersje PDF i nic tam gardy itp. "Klasyczne" Combaty al'a Kups czy Bryll. Oni to niedawno musieli zmienic, slowo daje.Na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajduje sie elektroniczna wersja
najnowszego podrecznika walki wrecz US Army. Opiera się na stylu...![]()
Napisano Ponad rok temu
budo_ender napisał
Popey
jeśli ci się uda to czy mógłbyś podać dokładny adres lokalizacji tego pliku?
a tak w ogóle to jak kopiuje się całe strony internetowe????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_ender napisał
Czasem bledy na stronie (brak tych fotek) czasem za dlugi czas transferu, (duze fotki ida powoli, a wiekszosc programów czeka iles tam czasu na sciagniecie) czasem fotki maja inny adres. Teleport (i pare innych) zwykle domyslnie nie sciagaja spoza adresu poczatkowego. Jesli np. sciagasz (lipny) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to program nie pobierze Ci nic, co nie lezy w domenie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jesli jakas fotka lezala na innym serwerze, to nie sciagniesz jej, no i teleport w wersji nieplatnej sciaga tylko 500 plików (ale moze juz sie z tym uporales ;-) )dzięki wszystkim za pomoc przy ściągnięciu strony z książką. nie wiedziałem że to taka prosta rzecz. mam tylko jedno pytanie- dlaczego czasem nie ściądają się wszystkie zdjęcia? błędy na stronie, czy może źle skonfigurowana przeglądarka(używałem teleporta)?
jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko
Napisano Ponad rok temu
budo_ender napisał
Ja sie rozpisuje, a jest jeszcze najprostsza mozliwosc, dales za mala glebokosc sciagania (np. do 3 poziomów), mozesz zmienic i spróbowac jeszcze raz. Teleport nie sciaga dwa razy tego samego, tylko dociagnie brakujace (jak otworzysz ten sam projekt, czyli plik *.tpp)dlaczego czasem nie ściądają się wszystkie zdjęcia?
Napisano Ponad rok temu
budo_Fiodor napisał
czy ktos wie skąd można sciągnąć ten podręcznik?Na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajduje sie elektroniczna wersja
najnowszego podrecznika walki wrecz US Army. Opiera się na stylu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_kajtek napisał
szukam tego podrecznika i nie moge nigdzie znalezc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu