najnowszego podrecznika walki wrecz US Army. Opiera się na stylu...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzę max że masz coś pochrzanioną albo przeglądarkę albo sieć, bo masz problem nie tylko z linkami ale też ze zdjęciami, napisz w Testach jaką masz przeglądarkę i system i ustawinia zabezpieczeń.Kurde nie wiem dlaczego, ale ta stronka mi nie wchodzi :-?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To nie ja seiken, dostałem tego linka od Boruty 8)Fiodor ,tez widze kopiesz w biblotece Reimera , czego tam nie ma , mozna nawet nauczyc sie latac na Apache.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierw musisz miec program do kopiowania witryn np. WebZip, TeleportPro, BlackWidow, Power Net itp. Jest ich sporo, wiekszosc platna (sa freeware) w wersji shareware maja np. (teleport) limit ilosci pobieranych plików (bodajze 500)a tak w ogóle to jak kopiuje się całe strony internetowe????
bo mam stałkę i to nie byłby dla mnie problem- tylko że lamer komputerowy jestem.
Napisano Ponad rok temu
Dopiero uwagi Fedrusa o gardzie sklonily mnie, zeby tam zajrzec. Mam kopie tej strony sprzed kilku miesiecy (Seiken kiedy dal link, gdzie indziej :wink: ) Pobralem wersje PDF i nic tam gardy itp. "Klasyczne" Combaty al'a Kups czy Bryll. Oni to niedawno musieli zmienic, slowo daje.Na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajduje sie elektroniczna wersja
najnowszego podrecznika walki wrecz US Army. Opiera się na stylu...![]()
Napisano Ponad rok temu
Popey
jeśli ci się uda to czy mógłbyś podać dokładny adres lokalizacji tego pliku?
a tak w ogóle to jak kopiuje się całe strony internetowe????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czasem bledy na stronie (brak tych fotek) czasem za dlugi czas transferu, (duze fotki ida powoli, a wiekszosc programów czeka iles tam czasu na sciagniecie) czasem fotki maja inny adres. Teleport (i pare innych) zwykle domyslnie nie sciagaja spoza adresu poczatkowego. Jesli np. sciagasz (lipny) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to program nie pobierze Ci nic, co nie lezy w domenie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jesli jakas fotka lezala na innym serwerze, to nie sciagniesz jej, no i teleport w wersji nieplatnej sciaga tylko 500 plików (ale moze juz sie z tym uporales ;-) )dzięki wszystkim za pomoc przy ściągnięciu strony z książką. nie wiedziałem że to taka prosta rzecz. mam tylko jedno pytanie- dlaczego czasem nie ściądają się wszystkie zdjęcia? błędy na stronie, czy może źle skonfigurowana przeglądarka(używałem teleporta)?
jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko
Napisano Ponad rok temu
Ja sie rozpisuje, a jest jeszcze najprostsza mozliwosc, dales za mala glebokosc sciagania (np. do 3 poziomów), mozesz zmienic i spróbowac jeszcze raz. Teleport nie sciaga dwa razy tego samego, tylko dociagnie brakujace (jak otworzysz ten sam projekt, czyli plik *.tpp)dlaczego czasem nie ściądają się wszystkie zdjęcia?
Napisano Ponad rok temu
czy ktos wie skąd można sciągnąć ten podręcznik?Na stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajduje sie elektroniczna wersja
najnowszego podrecznika walki wrecz US Army. Opiera się na stylu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szukam tego podrecznika i nie moge nigdzie znalezc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu