Rickson Gracie - gdzie jesteś legendo?
Napisano Ponad rok temu
Wchodząc na jego stronę miałem nadzieję się czegoś dowiedzieć a tymczasem znalazłem to:
Hmmm...Jakoś mi nie pasuje do fajtera :roll:
Ale nic może jeszcze o nim usłyszymy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Te lalki , koszulki , kubki do kawy , to przeciez nie on , tylko jego mangement , oni robia kase na jego wizerunku.
Jezeli chodzi o walki , to rozmawialem z kumplem cwiczacym u niego w Palisades ,podobno kraza sluchy po akademii , o przymiarkach do Saku.
Ma to byc ostatnia walka i tylko 1 000 000 $ dla RG.
Nie wiem na ile to moze byc prawda ale , to by bylo piekne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A swoja droga uwazam, ze nawet jakby juz nie walczyl wiecej to i tak nie bedzie juz nikogo kto by dokonal tyle co on. Niech sie poswieci pracy trenerskiej i ja Bog i Partia pozwoli to moze kiedys dostapimy zaszczytu wziecia udzialu w seminarium Ricksona?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Carlao
Napisano Ponad rok temu
Abstrahujac od smierci syna Ricksona, jezeli jest obecnie najwiekszym wojownikiem na ziemi (Rickson naturalnie), i za takiego go uwazacie mam nadzieje, to troche zle mowicie, ze nie powinien wracac na arene. Wroci, jezeli uzna sie za gotowego, aby wrocic, moze dopiero wtdy, kiedy zupelnie sie pozbiera po smierci syna.
Ziemia wydala wielu wspanialych wojownikow, prawdziwych mistrzow. Przypomnijcie sobie powrot Arnolda po pieciu latach nieobecnosci na arenie zawodow i spektakularne zwyciestwo. Bo byl najlepszy (nota bene ludzie zarzucaja mu wiele do jego postawy podczas konkursu).
Rowniez Zawisza Czarny po wielu latach nieuczestnictwa w turniejach stanal w szranki z pierwszym rycerzem zachodu, ksieciem Janem Aragonskim, w sumie stawka tej walki byl honor Polski, polskiego rycerstwa, a przede wszystkim od jego zwyciestwa zalezalo to, czy w owczesnej Europie nastapi rozpad, anarchia i rozlam. Wygral. Ogloszony zostal "najpierwszym rycerzem chrzescijanstwa".
Uwazam, ze Rickson, jezeli wroci do formy, przede wszystkim psychicznej, potrafi udowodnic, ze jest obecnie najlepszym wojownikiem na ziemi.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
źle rozumujesz powinien walczyć dopuki może bo co z tego że jest niepokonany jak sam by odszedł jak może jeszcze walczyć i dalej wygrywać.nie chce zeby wracal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zabierzcie go !!!!
marzenia scietej glowy
pozdr,
jakub
Napisano Ponad rok temu
sorry
ale trzeba przyznac ze Bruce Lee sie zmienil
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych