każde reguły pozbawiają walkę realizmu.
Nie zauwazyłem tej wypowiedzi wcześniej (czasami się Bruce do czegoś przydajesz :wink: ). Rozumiem że reguły obowiązujące w dawnych pojedynkach powodowały ze były nierealne? A ludzie gineli na niby?
Napisano Ponad rok temu
każde reguły pozbawiają walkę realizmu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mr Smail- w kwesti obrony kobiet umiesz umawiac sie tylko na mala perwere? :drinking: rotflMangha - twarda z ciebie babka ... z kolana w jaja, z tylu w jaja....ajajaj :-)
Moze Ty i edi spotkacie sie w pol drogi w Opolu ? pocwiczymy se w trujke - taka mala perwera....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- rotfl o co sie tak pieklisz wszyscy nie musza pisac sensownych postow wyluzuj sie :wink: i napisz jak mam sie obronic przed wielkim zbojem :drinking:W kazdej kwesti moge umawiac sie na mala perwere.
A jak cos masz do powiedzenia, to najpierw czytaj dokladnie, a potem pisz z sensem, bo w przeciwienstwie do Ciebie pare sensownych postow juz napisalem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gleboki sens twych slow mnie powalil :wink: jak tu sie obronic cios ponizej pasa moze by pomogl,moze by sie udalo bys sie zlapal za bolace miejsce i troche wychylil do przodu ,z lokcia sila calego ciala w glowe,szyje moze by sie udalo wcos trofic , i co i nic, jestem pokonana,na razieJesli nie wchodi w rachube, to przed wielkim zbojem sie nie obronisz - to apropos niesensownyvh postow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-to byl zart,tu nie czuje sie pokonana nie umialabym sie obronic przed takim wielkim chlopem jak ty i w tym temacie jestes gora :twisted: na prywate to mi sie nie chce 8) i tego tematu tez mi sie nie chce z toba ciagnac :wink:Ano jestes pokonana, lezysz i kwiczysz (narazie) - to apropos perwery...
Aha koncze juz ten temat - dalej jak chcesz ze mna wojowac to apraszam na priwa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mr Smail- jak to milo ,ze martwisz sie o innych :wink: no dobrze, koniec tych bezsensownych utarczek slownych odpowiedz: czy kobieta-mala ,drobna jest wstanie sie obronic przed paroma zbojami,co musi umiec;ciekawi mnie twoje zdanie 8)Nagle TOBIE nic sie nie chce - to i dobrze, inni tez odpoczna od TWOICH posto
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
-Znaczy bez szans,ale o jakie zahamowania chodzi :wink: zabic :2gunfire: czy dac sie przelecic i ujs z zyciem? 8O bo wiesz uzi nie zmiesci mi sie wtorebceUzi powinna miec i zachamowań powinna nie miec....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych