Czy pierś z kurczaka smażona ma mniej substancji odżywczych (białka) niż ta gotowana? Przy jakiej temperaturze rozpadają się wiązania peptydowe/degradują aminokwasy?

Kurczak gotowany kontra smażony
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kontraktowy polar WP |
TACTICAL GEAR |
|
![]()
|
||
Mariusz Pudzianowski w K-1 kontra... |
MIXED-MA |
|
![]()
|
||
Kurczak z ananasem przepis a'larę |
Kuchnia |
|
![]()
|
||
kurczak alfredo |
Inne sporty |
|
![]()
|
||
Dodatek do ryżu z kurczakiem |
Kuchnia |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Marchewki jako przekąska na redukcji
- Ponad rok temu
-
Zmiana kolejności posiłków
- Ponad rok temu
-
Wygląd sylwetki rano a wieczorem?
- Ponad rok temu
-
Napoje
- Ponad rok temu
-
Gainer
- Ponad rok temu
-
DIETA WYSOKOBIAŁKOWA
- Ponad rok temu
-
Dziwna jakość masy a dieta...
- Ponad rok temu
-
dieta do oceny
- Ponad rok temu
-
Moja dieta do oceny, wbijac :)
- Ponad rok temu
-
pomoc kolega ma 96 kg chce zgubic mase jaki suple
- Ponad rok temu