Wybory prezydenckie
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Z dziesięciorga złegłego Korwin-Mikke lepszy
JKM chociaż mówi dość ostro, to jednak mówi od rzeczy.
Masz rację. Często mówi od rzeczy. Ty zresztą również ;-)
Zastanów się, kogo chcesz postawić w roli reprezentanta narodu. Prawda jest niestety taka, że mamy dwóch kandydatów, którzy mają realne szanse na prezydenturę i oddanie głosu na kogoś innego to zmarnowanie głosu. Lepiej od razu zagłosować na kogoś z dwójki Kaczyński - Komorowski - wtedy może nie będzie kosztownej drugiej tury. Ja nie mam kandydata. Wybiorę najlepszego z dostępnych, czyli Bronka.
PS. Śmieszy mnie nastawienie znajomych do polityki i teksty w stylu "Zagłosuję na Kaczyńskiego, bo mi go żal... a Komoraowski taki burak, wąsy ma..."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A zresztą, spójrzcie na wykresy jak rosło PKB za czasów PiS a jak za PO.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do UE, to nie wiem, jak można krytykować wstąpienie po tym jak Polska dostała tak solidny zastrzyk pomocy (i wciąż dostaje).
Napisano Ponad rok temu
dokładnie, zobaczcie chociaż dotacje jakie są, połowa ludzi dalej nie wie ile mogą wyszarpać z UE. A rolnicy? Dla też kasa jest nie mała.UE
Zobaczcie ile się Ziobro starał o sądy 24h, które są jak dla mnie zajebistą rzeczą. To samo, ile osób za czasów PiS poszło siedzieć i miało przedłużane wyroki. A za PO? Cały zarząd Pruszkowa lekkim chujem wyszedł na wolność. Przykładów idzie wymieniać więcej, wiec dopierdala mnie jak słyszę że ktoś idzie na PO głosować.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja raczej pisałem o dopłatrach ogólnych typu - drogi, ścieżki rowerowe, pomoce do szkół (dwie nowoczesne pracownie komputerowe są u mnie w szkole, a każda szkoła, która złożyła wniosek takie dostała) boiska szkolne i osiedlowe + wszelkie inwestycje, na które gminy składały wnioski. Polska wyciągnęła mistrzowską kwotę pieniędzy. Możemy tu narzekać (bo lubimy) ale jeśli Pan Mikke mówi, że Polska powinna jak najszybciej wystąpić z Unii Europejskiej, ponieważ może jej grozić dopłacanie do ratowania strefy euro w związku z kryzysem to jest to dla mnie niezrozumiałe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gdzie Ty to znalazłeś? Przecie on zawsze powtarzał, że nikogo nie bedzie popieral przez II turą gdyż sondaże robi bezpieka" a z wczoraj:Mikke już dzisiaj oświadczył że chciałbym w drugiej turze komorowskieg
Polityk oświadczył, że z decyzją, kogo poprze w drugiej turze wyborów, wstrzyma się dopóki nie odbędzie osobistej rozmowy z pozostałymi kandydatami. Ponadto Korwin-Mikke zapowiedział, że 20 czerwca nie pójdzie do urny z tego względu, że obiecał oddać głos na kobietę, a żadna w wyborach nie startuje. Na kogo mam głosować, na siebie nie wypada, a konkurentów przecież nie będę popierał – dodaje.
Jedynie TVN powiedziąło w faktach ze prawdopodobnie poprze - mimo, ze nigdy tego nie robił, i zawsze głosował na mniejsze zło - tj PiS (mimo różnić światopoglądowych, choć zawsze chwalił ich za deubekizacje i odsuniecie od koryta Leppera)
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie będzie prawdziwej, uczciwej polityki póki te wszystkie darmozjady, banda złodziei siedzą przy korycie. Dobrze będzie dopiero jak wysadzi się ich w pizdu, jakby weszło to młode pokolenie do władzy które doświadczyło w latach 90' biedy w Polsce. Te młode pokolenie, które wywodzi się z rodziny patriotów... Bo komuchy zawsze będą komuchami w tym rządzie. A skoro JKM poprze Komorocha... to sorry...
Napisano Ponad rok temu
PS. Nie oglądacie uważnie TVN24... ostatnio wciąż puszczali kompilację wpadek marszałka i trwała jego bezustanna krytyka.