Jak rozpocząłeś swoją przygodę z siłownią?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja się rozpisałem za bardzo, więc link wkleiłem, a w ankiecie dam głos
opcja inne-od taty się zaraziłem. to tak w skrócie.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szafik czyli siłke masz we krwi po ojcu
dokładnie. Tata ćwiczył 5 lat w sumie. Na sucho(zupełnie sucho, bo wiadomo jak to kiedyś było..), bez niczego przy wzroście 170cm ważył 82 albo 84 kg, bic 42, klata ponad 110. Jak ja zaczynałem ćwiczyć miał w bicu 39, ale to było hm kilkanaście lat po tym jak skończył ćwiczyć. Dlatego miałem się od kogo zarazić, bo jak na mój wiek, to wyglądał naprawdę dobrze i był silny-jedną ręką wyrywał do góry sztangę ważącą ponad 50 kg(bez żadnego przygotowania). Nie wydaje mi się, że teraz bym to powtórzył.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
ps. moja dama również walczy o mase i uwierzcie mi tyra cieżej i lepiej nież nie jeden chłopek
Napisano Ponad rok temu
Wszystko zaczęło się od momentu gdy poszedłem do 1 klasy technikum. Wyniosłem się z małego miasteczka do większego miasta. W gimnazjum byłem zepsutym dzieciakiem, wpadłem w starsze towarzystwo i nadużywałem alkoholu i innych używek, sprowadzając swój organizm do ruiny. Jak to powiedział mój sor od w-f miałem sprawność 60 latka... Ale nic sobie z tego nie robilem bo zasłaniałem się starszymi kolegami i było w miarę fajnie...
W technikum trafiłem do klasy gdzie ogólnie panował sport, ludzie pozarażani boksem, siłownią, piłką nożną, szybko zacisneliśmy więzi bo ludzie byli naprawdę spoko. Któregoś dnia na w-f powiedzieli do mnie " no fajny z Ciebie chłopak ale chujowo mieć biodra szersze od barków, musimy coś z tym zrobić"
I tak właśnie zaczęła się moja przygoda z siłką koło Lutego 2006r (o to już 4 lata lada dzień ) Pamiętam nadal swoje wymiary. Na starcie ważyłem 58kg, w łapie 28cm i w przedramieniu chyba 24,5cm. Totalny zanik mięsni nigdy nie byłem styrany pracą fizyczną heh...
Dzisiaj bardzo dużo zawdzięczam siłowni oraz sportowi. Oczyściło to nie tylko moje ciało ale także i umysł Kto wie kim byłbym dzisiaj gdybym nie trafił do tych ludzi z technikum. Co prawda po roku zmieniłem klasę ale dobry kontakt utrzymujemy do tej pory. Dodam jeszcze, że teraz sam zarażam ludzi siłownią i wyciągam ze szponów alko i dragów
Napisano Ponad rok temu