Podkladka pod laptopa
Napisano Ponad rok temu
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli laptop nie jest stary to nie ma możliwości, aby komputer spalił się przez nadmierne korzystanie, bo procesor i karta graficzna są wyposażone w mechanizm wstrzymujący pracę urządzenia w przypadku kiedy temperatura podzespołu przekroczy wartości krytyczne. jeżeli laptop jest gorący to nic, on sobie z tym radzi, chyba że podczas grania zawiesza się lub restartuje. dopiero to jest oznaką zbyt wysokiej temperatury procesora. przegrzanie karty graficznej objawia się artefaktami czyli przekłamaniami obrazu(jak Ci w gierce zaczynają mrugać jakieś kropki takie jak kasza w telewizorze itp).fighterkoks, ja bym radzil kupic podkladke poniewarz standardowe chlodzenie nie daje rady podczas grania procek sie przegrzewa, wlasnie w taki sposob rozjebalem sobie grafike podczas grania
więc nie panikować jak się nagrzeje troszkę i nie trzymaj laptopa na kolanach bo to nei zdrowo dla faceta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
musiałeś stawiać lapka na łatwo nagrzewające się podłoże albo miałeś wadliwy model bo normalnie laptop nie ma prawa się przegrzać nawet przy korzystaniu z niego w trybie wysokiej wydajności. co do karty, to nie sądzę żebyś kupił gdzieś jakąś na wymianę, bo większość laptopów nawet tych z dedykowanymi kartami graficznymi, ma je przylutowane na sztywno przez producentaja gralem i to bardzo duzo w gierki o wysokich wymaganiach, mialem nawet tak ze sie wylanczal sam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupilem Asus K50AB QL65 4GB 250GB HD4570 LED Podkladka ma dobrze chlodzic poniewaz chce go testowac w maxymalnych warunkach chodzi o dlugie granie w wymagajace gry
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
a kiedy Ty masz czas na długie granie? na siłownię a nie przed kompem siedzieć !chce go testowac w maxymalnych warunkach chodzi o dlugie granie w wymagajace gry
Napisano Ponad rok temu
Heh o to sie nie buj daje rade z wszystkim zwlaszcza ze nie mam pracy ;/ to mam duzo czasu ale podkladke chce kupic poniewaz chce dbac jako tako o ten komputer
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok bede testowal hehe
Moje fotki
Napisano Ponad rok temu