Następstwem tego urósł melon i zgubiły się centymetry. Od miesiąca znowu ostro ćwicze. Po pierwsze musze zgubić tyle tłuszczy ile się da ale nie chce tracić mięśni więc wymyśliłem sobie, że sobie kupie wino i do tego jakiś spalacz. Myślałem o Hydroxycut ale ostatnio zobaczyłem coś takiego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Ktoś to zna? Jeśli to co sobie wymyśliłem jest głupie to nie bluzgajcie mnie od razu bo nie znam się za bardzo. Kiedyś jadłem kreatyne, HMB i wino w tabsach(dużo ćwiczyłem) i wyglądałem tak:
 Następstwem tego urósł melon i zgubiły się centymetry. Od miesiąca znowu ostro ćwicze. Po pierwsze musze zgubić tyle tłuszczy ile się da ale nie chce tracić mięśni więc wymyśliłem sobie, że sobie kupie wino i do tego jakiś spalacz. Myślałem o Hydroxycut ale ostatnio zobaczyłem coś takiego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Ktoś to zna? Jeśli to co sobie wymyśliłem jest głupie to nie bluzgajcie mnie od razu bo nie znam się za bardzo. Kiedyś jadłem kreatyne, HMB i wino w tabsach(dużo ćwiczyłem) i wyglądałem tak: 
Nie mam aktualej foty ale mam 10cm więcej w pasie i 10 mniej w klatce!
 Czy to co wymyślilem to dobry pomysł? Może coś do tego jeszcze potrzeba? Ale jeśli nie to nie wypisujcie listy co byc sie jeszcze mogło przydać bo z kasą i tak już jeste krucho. Prosiłbym tylko o niezbędne rzeczy do tego lub ew. zanegowanie całkowite moich wymysłów
 Czy to co wymyślilem to dobry pomysł? Może coś do tego jeszcze potrzeba? Ale jeśli nie to nie wypisujcie listy co byc sie jeszcze mogło przydać bo z kasą i tak już jeste krucho. Prosiłbym tylko o niezbędne rzeczy do tego lub ew. zanegowanie całkowite moich wymysłów  Pozdrawiam i czekam na info.
 Pozdrawiam i czekam na info.

Temat jest zamknięty
 Temat jest zamknięty 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook