nie ma mowy!! Takie paszy to już chemia a moje pszczółki będą się żywiły tym co same sobie znajdąu mnie produkuję się jakąs paszę dla pszczół. Moglibyśmy się dogadać
Polski Bill Gates
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a propo hańbiącej pracy znam... no znam
widuję taka sprzątaczkę co czyści wc w biurowcu
nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to
że laska jest naprawdę piękna kurwa jakbym był jej chłopem
to bym ją na modelkę lansował a w życiu bym na taka pracę nie pozwolił!
uwierzcie mi laseczka nprawdę śliczna i młoda (23 lata)
po prostu nie pasuje mi ona i to miejsce.
kurna no żal mi jej, a tego jej meża to bym zajebał szmaciarza
że pozwala na takie cos.
Napisano Ponad rok temu
będą rosły większe pszczoły = więcej mioduTa będą ci podkradały metanabol
Napisano Ponad rok temu
będą rosły większe pszczoły = więcej mioduTa będą ci podkradały metanabol
a jak ten miód później będzie klepał, wszyscy z chęcią będą kupować
Przez ostatnie dni cały czas chodzi mi po głowie rozkręcenie własnego interesu co by zarobić, a się nie narobić. Tylko w tym problem, że póki co mam minimalne nakłady finansowe a pomysłów nawet kilka.
Napisano Ponad rok temu
Przez ostatnie dni cały czas chodzi mi po głowie rozkręcenie własnego interesu co by zarobić, a się nie narobić. Tylko w tym problem, że póki co mam minimalne nakłady finansowe a pomysłów nawet kilka.
tez o tym ciagkle mysle. Sklep internetowy mi zaśwital w glowie,ale nie moge jeszcze wykminic z czym ten sklep mialby byc a jak sie czlowiek umie dobrze zakrecic to mozna jakas dotacje dostac z UE. Tylko ciagle mi brakuje czasu zeby sie wokół tego porzadnie zakrecic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciekawe czy są dotacje z UE jakbym zalozyl dzialalnosc gospodarczą z tą pasieką... ?
na pewno są bo to podciągasz pod żywność ekologiczną itp
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Interes nie pewny, ale warto spróbować. Zawsze pszczołom można troszke metki podsypać, a wtedy na allegro na bank będzie duży popyt miodanabol albo metamiód.
siejcie rzepak i róbcie biopaliwa Unia sporo dopłaca i finansuje
Przez te pare dni z kumplem sporo szperałem i też to wyczytaliśmy. Doszliśmy do wniosku, że dobrym wyjściem będą biopaliwa ale nie w sensie rzepaku- > paliwo jak mówi Maks. Tylko w sensie wierzba energetyczna -> opał ekologiczny/brykiet drzewny. Na razie zbieramy informacje, nawet z sorką od Marketingu się ustawiliśmy na konsultacje zobaczymy jak to będzie.
Napisano Ponad rok temu
pszczoły wymierają ale od razu rodza się nowe, pszczółka pracująca w lato żyje ok 38 dni, a taka co urodzi sie na początku zimy to nawet do marca przezyje.siejcie rzepak i róbcie biopaliwa Unia sporo dopłaca i finansuje a co do pasieki to pszczoły wymierają więc to niepewny biznes
Fachowym językiem mówi się, że się wyroiły a dlatego, bo za mało miejsca było tam w ulu, duża rodzina się zrobiła i musiały gdzie indziej domek szukac dlatego pszczelarze sami przesypują pszczoly do większych uli. Gdyby się bardziej rozejrzał to prawdopodobnie znalazł by je gdzieś na pobliskim drzewie w formie takiego kokonuNawet kupił jakieś ubranka na allegro i wtedy mu te osy spierdoliły
siejcie rzepak bo pszczolki lubia zbierac nektar z nichsiejcie rzepak i róbcie biopaliwa Unia sporo dopłaca i finansuje
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
pszczoły wymierają ale od razu rodza się nowe, pszczółka pracująca w lato żyje ok 38 dni, a taka co urodzi sie na początku zimy to nawet do marca przezyje.
ale nie kumasz nie oglądałeś national geografic ? na świecie jest coraz mniej pszczół , w Polsce też (miód drożeje ) w stanach też mają z tym problem , a w Japonii to już nawet ludzkich zapylaczy zatrudniają
Napisano Ponad rok temu
nie ogladam propogandowych programow majacych na celu tylko i wylacznie podniesienie ceny midou w góre po za tym moje pszczolki jakos żyjąale nie kumasz nie oglądałeś national geografic ?
Tak na prawde byc moze i wymiereja tylko i wylacznie przez chemiczne opryski i nawozy na rzepaki np. zanieczyszczenie srodowiska itp.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
i macie kurwa sposób na biznes sprzedawajcie po kapsułce kreatyny dzieciakom za 3.50 xD o kurwa
Napisano Ponad rok temu
no jest biznes jakby nie patrzal za 100 kaps masz 350 złhttp://www.tvn24.pl/2212776,12690,0,0,1,wideo.html
i macie kurwa sposób na biznes sprzedawajcie po kapsułce kreatyny dzieciakom za 3.50 xD o kurwa
Napisano Ponad rok temu
to kurwa kto nam zapyli zboze na chlebek ;/
może sie mylę ale zboża się chyba nie zapyla za pomocą pszczół...