Rzyganie??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie mówię tutaj o wymiotach...
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiadomo dla szapanu +
Napisano Ponad rok temu
jak czekasz na autobus, to co mozesz miec przy sobie? tel, albo fajki, czasem moze byc piwo jesli sklep blisko, . bezalkoholowe rzecz jasna.
jest wiele powodow, robienie czegos co jest ogolnie zakazane, lub ogolnie niedostepne. ale pewnie co niektozy tez dla szpanu.
zauwazcie ze w nie ktorych srodowiskach fajki nie imponuja bo sa naturalne, wiec ten szpan nie zawsze jest obecny.
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byleś głupi i zacząłeś palić teraz bądź mądry i przestań
Napisano Ponad rok temu
poprostu to kwestja silnej woli i tyle , zadaj sobie pytanie po co ci to gówno w pysku ????
Napisano Ponad rok temu
po czym 3 h lezałem poł przytomny pozniej nastepne 4 h zygałem i do dzis mam wstret do wodki .. i drinkow , oraz zapachu wodki .
Napisano Ponad rok temu
A co do fajków to j/w trzeba mieć silną wolę,a nie szukać super metod.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie koniecznie, tak sie to uogolnia. zaczyna sie z ciekawosci, nodow, zabicia czasu,
jak czekasz na autobus, to co mozesz miec przy sobie? tel, albo fajki, czasem moze byc piwo jesli sklep blisko, . bezalkoholowe rzecz jasna.
jest wiele powodow, robienie czegos co jest ogolnie zakazane, lub ogolnie niedostepne. ale pewnie co niektozy tez dla szpanu.
zauwazcie ze w nie ktorych srodowiskach fajki nie imponuja bo sa naturalne, wiec ten szpan nie zawsze jest obecny.
całkowicie się z tym zgadzam, ja osobiście zaczełem palić, tzn. zapaliłem pierwszą fajkę od której się zaczeło jak byłem na ognisku które sam organizowałem na 15 urodziny, trochę wypiłem i zapaliłem, później tak jakoś z kolegami sobie zapalić a później to z nudów się paliło albo przy piwku, teraz wyrobiłem w sobie takie przyzwyczajenia, że np jak czekam na autobus- pale, wstaje rano- pale, przed szkołą- pale, długa przerwa w szkole- pale, po szkole też, ide na siłownie, wracam ze siłowni, wracam od młodej tak samo. Teraz nawet jak bym rzucił palenie to ciężko było by się odzwyczaić od sytuacji w których zawsze pale. I powiem Ci jedno, ja rzucałem palenie już 5 razy, raz nawet nie paliłem 5 tygodni, ale chwila zapomnienia i fajka w zęby, dlatego musisz mieć bardzo bardzo silną wolę... powodzenia życzę. Jak Ci się uda rzucić tym sposobem to daj znać : może też spróbuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
potrzebuje ciekawego pomysłu...
- Ponad rok temu
-
INEED$
- Ponad rok temu
-
Głośniki
- Ponad rok temu