Rzyganie??
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
Napisano Ponad rok temu
Nie mówię tutaj o wymiotach...
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
wiadomo dla szapanu +
Napisano Ponad rok temu
jak czekasz na autobus, to co mozesz miec przy sobie? tel, albo fajki, czasem moze byc piwo jesli sklep blisko,

jest wiele powodow, robienie czegos co jest ogolnie zakazane, lub ogolnie niedostepne. ale pewnie co niektozy tez dla szpanu.
zauwazcie ze w nie ktorych srodowiskach fajki nie imponuja bo sa naturalne, wiec ten szpan nie zawsze jest obecny.
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byleś głupi i zacząłeś palić teraz bądź mądry i przestań
Napisano Ponad rok temu
poprostu to kwestja silnej woli i tyle , zadaj sobie pytanie po co ci to gówno w pysku ????
Napisano Ponad rok temu
po czym 3 h lezałem poł przytomny pozniej nastepne 4 h zygałem i do dzis mam wstret do wodki .. i drinkow , oraz zapachu wodki .
Napisano Ponad rok temu
A co do fajków to j/w trzeba mieć silną wolę,a nie szukać super metod.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie koniecznie, tak sie to uogolnia. zaczyna sie z ciekawosci, nodow, zabicia czasu,
jak czekasz na autobus, to co mozesz miec przy sobie? tel, albo fajki, czasem moze byc piwo jesli sklep blisko, . bezalkoholowe rzecz jasna.
jest wiele powodow, robienie czegos co jest ogolnie zakazane, lub ogolnie niedostepne. ale pewnie co niektozy tez dla szpanu.
zauwazcie ze w nie ktorych srodowiskach fajki nie imponuja bo sa naturalne, wiec ten szpan nie zawsze jest obecny.
całkowicie się z tym zgadzam, ja osobiście zaczełem palić, tzn. zapaliłem pierwszą fajkę od której się zaczeło jak byłem na ognisku które sam organizowałem na 15 urodziny, trochę wypiłem i zapaliłem, później tak jakoś z kolegami sobie zapalić a później to z nudów się paliło albo przy piwku, teraz wyrobiłem w sobie takie przyzwyczajenia, że np jak czekam na autobus- pale, wstaje rano- pale, przed szkołą- pale, długa przerwa w szkole- pale, po szkole też, ide na siłownie, wracam ze siłowni, wracam od młodej tak samo. Teraz nawet jak bym rzucił palenie to ciężko było by się odzwyczaić od sytuacji w których zawsze pale. I powiem Ci jedno, ja rzucałem palenie już 5 razy, raz nawet nie paliłem 5 tygodni, ale chwila zapomnienia i fajka w zęby, dlatego musisz mieć bardzo bardzo silną wolę... powodzenia życzę. Jak Ci się uda rzucić tym sposobem to daj znać : może też spróbuje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
potrzebuje ciekawego pomysłu...
- Ponad rok temu
-
INEED$
- Ponad rok temu
-
Głośniki