co proponujeice?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ja powiem że jestem na elite total gain w jednej dawce mam węglowodany, dawke krety i l-glutaminy i zupełności mi to wystarcza a tez mam za sobą cykl na krecie. Jak chcesz mieć więcej siły no to i masa przynajmniej lekko w góre pójść musi...
 ja powiem że jestem na elite total gain w jednej dawce mam węglowodany, dawke krety i l-glutaminy i zupełności mi to wystarcza a tez mam za sobą cykl na krecie. Jak chcesz mieć więcej siły no to i masa przynajmniej lekko w góre pójść musi...   powodzenia
 powodzenia

Napisano Ponad rok temu
zapomniełm;] zalezy mi na sile przy jak najmnijeszym przyroscie masy...
najlepszym wyjściem będzie wydaj mi sie jabłaczan kretyny( np cm3) i do tego jakiś pobudzacz przedtrenigowy np noz IV , choć na noza może być jeszcze za wsześnie , jesli chodzi ci o siłe musisz zadbać tez o regeneracje a tu przydało by sie jakiś dobry natykatabolik np. bcaa lub glutaminka , możesz też nieznacznie zwiększyć spozycie zma ( cynk + magnez + b6 ) przed snem , do tego cos na ochrone stawów glukozamina lub kompletny zestawik glikozamina +msm + chondroityna ...to juz zależ od twoich funduszy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Cykl Cykl- Ponad rok temu 
- 
			 Co na początek? Co na początek?- Ponad rok temu 
- 
			 Gainer:) Gainer:)- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie mi polecicie... Jakie mi polecicie...- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy cykl Nowy cykl- Ponad rok temu 
- 
			 Co o tym myślicie ? ? ? bo ja nie wiem ;| Co o tym myślicie ? ? ? bo ja nie wiem ;|- Ponad rok temu 
- 
			 kreatyna i picie wody kreatyna i picie wody- Ponad rok temu 
- 
			 Massive Gainbody z Activita - Jak brać Massive Gainbody z Activita - Jak brać- Ponad rok temu 
- 
			 razem czy osobno? razem czy osobno?- Ponad rok temu 
- 
			 Hmb i masa Hmb i masa- Ponad rok temu