Witam, problem z niemieckim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Droga redakcjo Komputer Świat. Chciałbym prosić o pomoc w wybraniu laptopa, który miałby mi służyć do nauki. Chciałbym również, aby nie był za drogi. Wy jesteście na bieżąco w tym temacie i liczę na wasza pomoc, pozdrawiam
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
może od razu kochana? tak to się do cioci piszeDroga
4 zdania na krzyż i nie mogłeś znaleźć innego słowa niż chciałbym?...Chciałbym... ..Chciałbym..
Wy jesteście na bieżąco w tym temacie i liczę na wasza pomoc, pozdrawiam
może pierw naucz się pisać po Polsku w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
nawet nie chce mi się tłumaczyć, że napisałem to tak "na oko", boże widzisz i nie grzmisz.... może pochwal się swoją maturą, bo swojego czasu bardzo się jarałeś, że skończyłeś liceum i zdałeś NIESAMOWICIE maturę...Chodzi taka łajza na forum i tylko się do wszystkiego przyczepia...
Napisano Ponad rok temu
Lieb die Redaktion "Komputer Świat". Ich mÖchte der Mobilrechner auswählen. Der Mobilrechner muss gut zu die Lernen sein. Ich mÖchte sowie dass, Der Mobilrechner hat preiswert gewesen. Ihr seid auf dem laufenden darin. Ich zachle in euer die Hilfe, Tchuse
Napisano Ponad rok temu
Chodzi taka łajza na forum i tylko się do wszystkiego przyczepia..
popieram i dodam że tylko ludzi wkurwia a tak naprawdę gówno wie.
hx, po huj się udzielałeś w tym temacie jak w niczym nie pomogłeś autorowi tematu? Czyżbyś z taką inteligencją i wiedzą nie znał na tyle niemieckiego? Tutaj nikt nie potrzebuje Twojego filozoficznego pierdolenia o dupie Marynie
Sory za spam, ale już dawno chciałem powiedzieć co myślę na ten temat ale nie było okazji...
Napisano Ponad rok temu
Peet napisał/a:
Chodzi taka łajza na forum i tylko się do wszystkiego przyczepia..
popieram i dodam że tylko ludzi wkurwia a tak naprawdę gówno wie.
hx, po huj się udzielałeś w tym temacie jak w niczym nie pomogłeś autorowi tematu? Czyżbyś z taką inteligencją i wiedzą nie znał na tyle niemieckiego? Tutaj nikt nie potrzebuje Twojego filozoficznego pierdolenia o dupie Marynie
Sory za spam, ale już dawno chciałem powiedzieć co myślę na ten temat ale nie było okazji...
tu pewnie kazdy to samo o tym mysli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja znam tylko z niemca "ruf misz an, null, ziben, null, null... ahhh"
sorry za oftop
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
łajza
tak to sobie mów do matki, no chyba ze jakieś problemy masz emocjonalne i musisz sobie po bluzgać to z tym to możesz iść do tatusia
i jak nie pomogłem autorowi? zwróciłem jego uwagę na to jak pisze, na maturę będzie miał jak znalazł, nigdzie nie napisałem, że jest debilem czy coś takiego:/ ale wy chyba jesteście skoro tego nie rozumiecie i jesteście nietykalni na krytykę
a co do matury to INEED$ się chwalił a nie ja:] do tego ze wygrał jakiś konkurs i wygrał indeks na uczelnie.. ;]