Sterydy a onet.pl
Napisano Ponad rok temu
wszystko jest dla ludzi alko dragi koxy i huj wie co tam jeszcze! ale z glowa :>
Napisano Ponad rok temu
gainer 200zl, bialko 76 za 1,8kg. ja i tak daje wiekszosc z diety, choc zauwarzylem ze cos przez ostatnie dni jem malo ww, od jutra sie poprawiam,
Napisano Ponad rok temu
z narkotykami nie ma zabawy, wydaje ci sie ze jest ale w pewnym momecie budzisz sie i widzisz ze nic nie masz. i wtedy odbijasz sie od dna, i znowu jestes normalnym czlowiekiem.
i jak zwykle moge powiedziec ze wiem cos o tym..
Napisano Ponad rok temu
wystarczaketchup wystarczy?
troszke sie dziwie czemu taki cykl ;/ raz ze sus500 to trenik, a ten bez tescia zyc nie moze blok itd. wiec czemu enan od 2 tygodnia, poza tym enan rozkreca sie po 3 tygodniach wiec wtedy gdy prawie konczysz sus500. osobiscie zrobilbym raczej 1-8 enan a sus500 wrzucil w 3-4 tygodniu, wtedy pod koniec cyklu utwardzi nawet zdobytą mase i poprawi jej definicje. ale do pytania wracajac cykl przedluz 8 tyg to za malo. enan to są długie estry a te zeby nie wyrzadzily krzywdy dobrze brac 10-12 tyg, odnosnie nastepnego cyklu odstep powinien wynosic minimum tyle ile trwal cykl1-4 sus (dzisiaj ost tabs)
2-9 enan 250mg/e5d
i czy przedluzac cykl, by na enanie byc zamiast 8tyg, 10 lub 12tyg.
w marcu mysle o kolejnym cyklu, (po miedzy tymi bedzie przerwa 3miesiace)
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
walne w polowie cyklu 3-5ml omki. walic na przemian z enanem.
enan, omka, enan, omka? czy w polowie cyklu, zaczac bic omke, zamiast enana, a po niej znowu enana do konca.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niema sensu ladowac na przemian bo omka to 4 estry z czego 2 dlugie i 2 krotkie. walac na przemian, czyli omke co 10 dni napewno nie podtrzymasz ciaglosci stezenia we krwi tych krotkich, wiec skoncz jedno, zacznij drugiewalic na przemian z enanem.
enan, omka, enan, omka?
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja też byłem namawiany na koks przez kolegę.
Jak on to wyleciał że za kreatynę to on się brał po tygodniu ćwiczeń.
Głupota i tyle. A jak koksu brakuje to ma spadki masakryczne.
Ja sobie spokojnie idę w rok zrobiłem ok 11-12 kg. Może nie jest to mega wyczyn ale co tam... Zdrowie ma się tylko jedno
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
jedna dobra rada co do skutków ubocznych sterydów to proponuje nie słuchać nikogo prócz siebie bo w dzisiejszym świecie słowo steryd to samo zło i dzieło szatana , powiesz głośniej steryd a babcie w kościele zaczną szlochać a krowy przestaną dawać mleko ,
padło zdanie o "wybieleniu" koksu , a ja wam powiem że trzeba go wybielać bo całe środowisko medialne go oczerniało przez co najmniej 30 lat i to nie dla tego że szkodzi zdrowiu nie dla tego że biorą go nastolatkowie tylko dla tego że trafił do sportu , i wielkim tego świata jest to nie na rękę , bo kazdy chce wybielić na siłę Olimpiadę i inne takiego typu zawody (gdzie jak wiadomo jest największa kasa ) ale kurwa kto mi powie ze na olimpiadzie koksu nie ma ? naturalna bariera szybkości człowieka została pobita ze 20 lat temu , oglądam podnoszenie ciężarów a na scenę wychodzi typ 20 lat i zarzuca nad głowę 170 kilo , i to jest problem ludziom to nie pasuje i dla tego sterydy maja tak złą reputacje na świecie i każdy kto je bierze jest traktowany prawie jak ćpun .
Kurwa panowie nie długo doczekamy sie napisów na produktach jelfy typu "używanie sterydów grozi twojemu zdrowiu i osobą w twoim otoczeniu " jak na fajkach
Koks jest nie etyczny po prostu i wychowujemy sie w świecie gdzie od małego widać i słychać że sterydy są bee bo tak mówią media bo tak mówi rząd ( w stanach wydają dziesiątki milionów na walkę z dopingiem , to duza kasa dlatego robią wszystko by wygrać ,i oczerniają sterydy zawsze i wszędzie ) a bzdury jakie wypisują na takich onetach itp to powinni włożyć między pośladki
co do skutków ubocznych przez media nagłaśniane są jedynie te najgorsze i tak na prawdę rzadko występujące (bardzo rzadko ) i nawet takie które nie maja miejsca wystarczy spojrzeć na tytuł wyżej wymienionego tu tematu na Onecie . A tak na prawdę każdy kto coś brał wie że jest inaczej ja np po mecie miałem gazy i nic innego zagrożenie dla mnie ? raczej nie (no może dla osób w moim otoczeniu xD ) . Wracając do skutków ubocznych jest wiele leków które są groźniejsze czy to przy przedawkowaniu czy przy dawkach lekarskich ( mój stary miał problem z dyskiem i brał Tramal niby lek przeciw bólowy itp ale sajgon w organiźmie robi nie mały , co prawda jest na receptę ale ogólnie leki przeciw bólowe są nie za zdrowe a nawet niebezpieczne , słyszeliście o piłkarzach co wyciągnęli kopyta podczas meczu ? to była wina nadużywania leków przeciw bólowych , bo to boli po kontuzji itp itd )
Jeżeli chodzi o sterydy to mało kto posiada o nich jakąś tam wiedzę , większość powtarza to co usłyszy , a kto najwięcej gada o tym ??? media ... więc wynik jasny
bo jak ktoś wpadnie w śpiączkę po insulinie czy umrze od niej no to był koksem i sterydy go zabiły , jak ktoś padnie od Adrenaliny iniekcyjnej (bo i to biorą ) to jest koksem i sterydy go zabiły , jak ktoś panie trupem bo przedawkowaniu Blokerów kortyzolu (tak tak też je biorą ) to jest koksem i sterydy go zabiły , i tak jest ze wszystkim w zawodowym BB sterydy to pikuś w porównaniu do reszty specyfików insulina , blokery kortyzolu , diuretyki itp no ale to wszystko jest medialnie ogłoszone jako sterydy , wystarczy wstrząsnąć i o to wychodzi shake pod nazwą sterydy są złe
a wiecie że w stanach są lekarze którzy prowadzą badania nad wpływem testosteronu na organizm mężczyzny i chodzi o ten dobry wpływ bo chcą wprowadzać terapie testosteronem dla osób w średnim wieku itp (zbyt mały poziom teścia może prowadzić do przedwczesnej śmierci , a jak wiadomo to spory problem u zasiedziałych i otyłych amerykanów ) ale niestety wszystko muszą sponsorować z własnych kieszeni praktycznie , dlaczego ? ( tak znów ta medialna wrzawa o sterydach , tu wydają dziesiątki milionów na walke z dopingiem a mieli by sponsorować badania które by "wybieliły" doping po części ? przecież do paranoja )
a do tych co tak następują na sterydy i na tych co je biorą niech sobie lepiej poczytają o tym co sami jedzą i łykają
pozdro dla rozumnych
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
wiadomo że leki a że robią je też w piwnicach na Ukrainie to chuj no ale wkońcu co w Polsce jest z polski ? wszystko jest zwożone i Chin , Turcji i innych krajów do których bym nigdy nie pojechał
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
PS znalazlem na necie SUS 500 za 120 zl jak chce ktos link to priv
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
kurwa cześć mam na imię Mirek mam 16 lat koksuje od roku mam 35 w bicepsie postanowiłem wam napisać o szkodliwości sterydów
szkoda mi kcal marnować żeby pisać o takich bzdetach
Napisano Ponad rok temu
o kazde najmiejsze gowienko sie srasz ze huj kurwa o to czy sie wysrac z rana niedlugo bedziesz tematy zakladal (no bo MASA spada co?)
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!