Sterydy a onet.pl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie moga poczekać do 21 niech hormony ulokuj sie na stałe i ogień na tłoki
ciekawe czym tak ładnie koloruja
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SAA:
35zl/5amp 100mg, 12tyg; 17opak x 35=595
Oslonki:
~1400
Suplementy(po koksie cykl na krecie-dokladnie clout+xs):
~1300
Wszystko z odblokiem na 5 miechow(12tyg SAA+8tyg krety, do tego bialko+gainer+carbo))
~3400!!
Tak wiec jak widac koks nie jest taki tani jesli chce sie dbac maksymalnie o swoje zdrowie a nie tylko o to zeby koksowac i J.E.B.A.C cykl za cyklem bez zastanowienia sie nad tym co bedzie za 10-15 lat....
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ehhh szkoda mi moich kumpli, którzy ładują koks jak by to byly odżywki... no, ale cóż
wiadomo martwisz sie o kolegow, ale na to nie poradzisz kompletnie nic...oni sami musieli by przemyslec to co robia. Mysle ze to nie nastapi jesli sa slepo zapatrzeni w to co robia..
Napisano Ponad rok temu
tu mi sie wydaje,ze chyba troche przesadziłes- co ty chcesz tam walić?Oslonki:
~1400
reszta raczej ok
a co do pismakow to byli, sa i bd pier.dolic głupoty
Napisano Ponad rok temu
szafik napisał/a:
Oslonki:
~1400
tu mi sie wydaje,ze chyba troche przesadziłes- co ty chcesz tam walić?
reszta raczej ok
tak myslisz ze przesadzilem?to juz Ci wklejam wszystko rozpisane
acard-3zl/30tab=5 opakowan na cykl=15zl
czosnek~5zl=na cykl nie wiecej jak 50-100zl
omega 3 6 9 trec 120 caps po 3 dziennie=40 dni=4 opak x 28=112zl
omega 3 olimp 1000mg/tab 100caps/opak; 2x1caps dziennie=3opak x 20=60
magnezu (asparagin) 1opak/50tab = 6x6zl=36zl
q10 Naturell 79 za opak; 2 opak x 79=158zl
Selen Naturell 15zl/opak 100 tab=2x1dziennie=3opak x 15=45
Esseliv x 50 caps. =15zl; 6caps/dzien przez 1 3miesiace, pozniej 3caps/dzien=14opak x 15zl=210
Lakcid 10szt/opal = 1caps/dzien=15opak x 8=120
Urinal 50tab/opak; 1dziennie=3x30zl=90
chondroityna+glukozamina 100tab/opak; 1dziennie=1.5opak=2opak=2x80=160
Vita-min multiple sport 60caps; 2dzienie; 5opak x 25zl=125zl
suma~1300-1400
Napisano Ponad rok temu
ale przeciez na te rozne skutki uboczne sa sposoby jak clomid, nolvadex, HCG... tylko ze one tez nie sa potwierdzone naukowo a tylko za sposobem przetestowania
Napisano Ponad rok temu
tyson89, mówisz cały czas o odbloku,ale przecierz zachodza zmiany, które są nie odwracalne (np: w sercu )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szafik, teraz wierze choc mozna wydac z 500-800zł i kupić podobne środki
wolalbym sprawdzone a nie robic z siebie krolika doswiadczalnego Joks akurat duzo wie i wedlug mnie wie co mowi. Jesli napisal to, a nie cos innego to znaczy, ze to nalezy wziac
tyson89, mówisz cały czas o odbloku,ale przecierz zachodza zmiany, które są nie odwracalne (np: w sercu )
Czytalem o tescie przeprowadzonym w grupie kulturystow ktorzy nigdy nie brali albo koksowali przez lata. U tych ktorzy mieli za soba nie jeden cykl i nie 10 stwierdzono zmiany w sercu. Grupe, ktora nigdy nie brala podzielono na 2 i czesci podawano placebo a czesci deke+tescia. Przez 10 tyg chyba. Po tescie przebadano ich i nie bylo zadnych zmian..Wniosek?jak wszystko brane w nadmiarze nie jest zdrowe...Jak ktos ogladal film "bigger, stronger, faster" bedzie kojarzyl scene, w ktorej koles czytal skutki uboczne, bylo ich w chu, odwrocil kartke a tam jakas witamika(czyli wkutki hiperwitaminozy)..Jak juz wyzej napisalem-wszystko dla ludzi madrych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szafik, w sumie ta moj ostatni sterydowy cykl był.... hmm dawno dawno.. gdzies tak w marcu 2007? od tamtej pory zjadlem tylko trenadrol rok temu w listopadzie i ostatnio lykalem tez ale jakas podrobke którą nie wliczam. w kazdym badz razie trzeba baaardzo duzo sie znac zeby nie zostac takim impotentem jak to wielu koksiarzy typowych z lat 90-tych z piwnic xD wiecie łysi tlusci itp xD
Moim zdaniem nie warto takich pier.dolowatych cykli robi-szkoda zdrowia. 12tyg enan, 250 mg e5d, pozniej odblok, kreta itd(ja mam to baaardzo dokladnie rozpisane, jak ktos chce to moge wkleic). Mimo tego ze najwczesniej na stydzen 2010 roku a najpozniej na styczen 2011 planuje cykl to juz mam wszystko zaplanowane. Tak wiec wiem co kupic, itd i zakupy zaczne robic napewno od wrzesnia tak zeby juz w listopadzie wszystko bylo w domku
szafik, dobra: po co Ci omega 3 i omega 3 6 9 jak mozna kupić animal omega? po co Ci osobno selen, magnez i Vita-min multiple sport jak mozna kupic animal pak'a?
Wywalajac to co napisales i zastepujac to czym innym to ile zaoszczedzisz?100zl?150?nawet jesli sie przeliczylem to lepiej byc przygotowanym na wiekszy wydatek, jak ma braknac kasy. Jak cos zostanie to lepiej chyba nie?
Caly cykl to koszt 3000 bankowo wiec nie patrzmy na pier.doly czy bedzie 100zl w ta czy w ta, bo przy takiej kwocie to naprawde gowno...
Napisano Ponad rok temu
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
szafik napisał/a:
Oslonki:
~1400
tu mi sie wydaje,ze chyba troche przesadziłes- co ty chcesz tam walić?
reszta raczej ok
tak myslisz ze przesadzilem?to juz Ci wklejam wszystko rozpisane
acard-3zl/30tab=5 opakowan na cykl=15zl
czosnek~5zl=na cykl nie wiecej jak 50-100zl
omega 3 6 9 trec 120 caps po 3 dziennie=40 dni=4 opak x 28=112zl
omega 3 olimp 1000mg/tab 100caps/opak; 2x1caps dziennie=3opak x 20=60
magnezu (asparagin) 1opak/50tab = 6x6zl=36zl
q10 Naturell 79 za opak; 2 opak x 79=158zl
Selen Naturell 15zl/opak 100 tab=2x1dziennie=3opak x 15=45
Esseliv x 50 caps. =15zl; 6caps/dzien przez 1 3miesiace, pozniej 3caps/dzien=14opak x 15zl=210
Lakcid 10szt/opal = 1caps/dzien=15opak x 8=120
Urinal 50tab/opak; 1dziennie=3x30zl=90
chondroityna+glukozamina 100tab/opak; 1dziennie=1.5opak=2opak=2x80=160
Vita-min multiple sport 60caps; 2dzienie; 5opak x 25zl=125zl
suma~1300-1400
aby osłonki na wątrobę coś dały trzeba je brac przez co najmniej 6-mc podobnie jest glutamina
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
nie bylo zadnych zmian..Wniosek?jak wszystko brane w nadmiarze nie jest zdrowe...
Ta a po 50 problemy z prostata związane z nadmiarem teścia lub rak prostaty. To że coś nie szkodzi zaraz po spożyciu wcale nie znaczy ze nie szkodzi w ogole.
Napisano Ponad rok temu
jak ktoś wie jak sie zabezpieczyć stosować pod kontrola, wiekszych szkod nie bedzie, nawet możesz isc do lekarza sportowego i on Ci powie, tajemnica lekarska jak ktoś nie wie..
dokladnie tak jak napisales
aby osłonki na wątrobę coś dały trzeba je brac przez co najmniej 6-mc podobnie jest glutamina
cykl trwa 5 miechow wiec zarowno glutamina jak i cala reszta daja rade sie rozpedzic w trakcie. Z 6 miesiacami nie przesadzaj bo na glutaminie jest napisane ze kolo 3 miechow sie bierze...mi jakos pomogla juz po poltorej miecha-2 miechow.
Ta a po 50 problemy z prostata związane z nadmiarem teścia lub rak prostaty. To że coś nie szkodzi zaraz po spożyciu wcale nie znaczy ze nie szkodzi w ogole.
od czegos trzeba umrzec joke oczywiscie ale chodzi mi o to, ze jesli ktos zrobi w zyciu 4 cykle to nie umrze przez to na raka prostaty. Jesli tak bedzie to oznacza to, ze mial do tego sklonnosci genetyczne..nie popadajmy w skrajnosci...Byl kiedys w tv pokazywany kolo po 80, palil fajki od dzieciaka, i nie zmarl na raka...genetyka kolego
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...