Myslicie ze to przekret?
Napisano Ponad rok temu
Witam pana bardzo serdecznie nie znamy sie. kontakt wziełem pana z allegro strony o mnie. Zauwazyłem iż pan kupuje odżywki, więć chciałbym zaproponować panu bardzo dobrą oferte.
w obecnej chwili mam w super cenach:
- OLIMP Krea-alkalyn w blitrach po 30 kaps.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Cena za 1 blister ( 30 kaps) 11zł cena detaliczna 23.90 zł powiedzmy ze najlepiej zeby sie nie rozdrabiac sprzedawał bym po 120 kaps za 44zł
- białko Biogenix-a PRO LONGATUM 750gram w foli cena 29.92zł sprzedaje po 4,5 kg za 179,52zł lub wiecej cena za każde 750gr 29,92zł
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
czemu tak tanio na czym zarabiam?
Cene podałem po ktorej kupiłem i kupują wszyscy sprzedawcy którzy sprzedają ten produkt.
Na foli z tym produktem nie ma hologramu i kodu kresowego ja gu wycinam roie to delikatnie żyletką wycinam kwdrat pozniej wladam w ten kwadracik wyciety by proszek sie nie wysypał jakas zrywke spozywcza i zakleiam taśmą dodatkową owijam to zrywka ze sklepu
na tych hologramach sobie zarabiam poniewaz duzo tego sprzedaje to mi sie to oplaci a one nie sa juz teraz tak duzo warte
na kreatynie krea-alkalyn nie ma hologramu bo to sa blistry wiec nie ma problemu
jestem Bardzo elastyczny pierwsze tranzackeje zawsze mozna ze mna zalałatwic przez allegro :-)
wktorce bede napewo jeszcze jakies promocje jesli jest pan zainteresowany prosze o mail albo gg XXX
Czy spotkaliscie sie wczesniej z czyms takim i czy koles moze rzeczywiscie sprzedawac cos dobrego? Mi to smierdzi przekretem-koles wycina co ma wyciac a nastepnie wsypuje jakies badziewie do srodka..Czekam na wasze opinie
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
warty polecenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Ja juz wiem gdzie bede wydawal pieniadze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
heheh tez to przed chwila dostalemDostalem dzisiaj onfo od kolesia o nastepujacej tresci:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tanio jest i dobrze
nei jest to zaden przekret ani nic innego, poprostu koles chce zarobic na utrzymanie i pomoc innym w walce o mase
Napisano Ponad rok temu
gadasz mądrze, ale tak jak bys był przedstawicielem Olimpa, który zachwala produkty reprezentowanej przez siebie firmy xDProlongatum jest odżywką uzupełniającą białko i aminokwasy z koncentratu (WPC), micelarnej kazeiny, izolatu (WPI), albuminy jaja, hydrolizatu białek serwatkowych i peptydów glutaminowych. Ta przemyślana kompozycja różnorodnych źródeł białka została opracowana w ten sposób, aby zapewnić wzorcowy, anaboliczny aminogram i zróżnicowane tempo wchłaniania aminokwasów. Dostarcza organizmowi wszystkich, niezbędnych do regeneracji i budowy mięśni aminokwasów i peptydów wzrostowych, na przestrzeni kilkunastu godzin po jej spożyciu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wstyd mi za wszystkich, ktorzy chcieli by przycinac na ludziach. Ja potrafie sam zarobic wiec nie musze posuwac sie do takich debilnych rzeczy.