Metandienone Organon
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no baa w końcu koks jest do du.py co nie ?
hehehe
pewnie ze lepiej-tylek to najlepsze miejsce na zastrzyki Czemu jak pielegniarka robi Ci zastrzyki to nie robi ich w bark, czy udo? W tylek jestes w stanie przyjac najwieksza ilosc soku to raz a dwa najtrudniej cos zrobic nei tak. Ciezko w kosc trafic, ciezko w nerw, w zyly itd. W faq masz opisane co i jak a tu masz link do stronki ktora tez jest w faq w iniekcjach [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Ja tam bym sie nie podjal walenia w bark czy w ramie czy gdziekolwiek indziej jak w dupe
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W udo ,słyszałem jest o.k. spróbujematviej, wal w udo. mozesz robic wzasadzie w każdy miesień zalezy tylko od ilości soku i od umiejetności
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O.K. powiedzcie mi tylko po jakim czasie powinien odczuwać działanie metki , ponieważ to mój pierwszy kontakt z ster , nie będzie nic się działo odstawie i wszystko ,
Upieram się dla tego bo gdzieś na innych forach dorwałem dwie pozytywne wypowiedzi ze niby O.K, poza tym nie mam możliwości kupna innej .
Dzięki za cierpliwość
Poprostu puchniesz przypyw sily i takie tam ;p
Napisano Ponad rok temu
O.K. powiedzcie mi tylko po jakim czasie powinien odczuwać działanie metki , ponieważ to mój pierwszy kontakt z ster , nie będzie nic się działo odstawie i wszystko ,
Upieram się dla tego bo gdzieś na innych forach dorwałem dwie pozytywne wypowiedzi ze niby O.K, poza tym nie mam możliwości kupna innej .
Dzięki za cierpliwość
Poprostu puchniesz przypyw sily i takie tam ;p
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
clen mala pomoc
- Ponad rok temu
-
Pytanko o PH
- Ponad rok temu
-