spalaczydło
Napisano Ponad rok temu
nie cwiczylem od początku czerwca - jutro wracam na silownie
1 stycznia wazylem 98,7 kg - dzis waze 86,6. a nie robilem takiej mega redukcji. zostalo mi jescze sporo fatu na brzuchu. od jutra robie redukszyn - kupuje scorcha (na 30 dni), białko i glukozamine (problemy ze stawami skokowymi:/)
i teraz moje pytanie. jak najlepiej dawkowac scorcha ( na pudelku jest napisane 3 na czczo plus 3 po obiedzie)
jakie bialko kupic (mam okolo 100-150 zł na miesiac na samo bialko) , kiedy szamac
glukozamina (kiedy przyjmowac)
w cos jeszcze warto zainwestowac?
dzieki, duzi rosnijcie./
pozdro 700
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw ja bym ostrowi nie bral ale to juz zalezy od funduszy
Napisano Ponad rok temu
i teraz moje pytanie. jak najlepiej dawkowac scorcha ( na pudelku jest napisane 3 na czczo plus 3 po obiedzie)
3 naczczo i 3 40 min przed treningiem w sumie lepiej. Zacznij od 2x2 później możesz sobie zwiększać do 2x3 albo nawet 2x4.
jakie bialko kupic (mam okolo 100-150 zł na miesiac na samo bialko) , kiedy szamac
Sp80 Olimpu albo Matrix 5.0 Syntraxa najlepiej wychodzi teraz. Ja na redukcji zawsze jadłem wieczorem. Nie miałem apetetu na cokolwiek. A głodny też nie miałem zamiaru chodzić spać. Można jeszcze po terningu albo rano.
w co jeszcze warto zainwestować?
BCAA albo kreatyna
Glucosamine bierz tak jka na opakowaniu ale nie spodziewaj się kokosów.
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
btw ja bym ostrowi nie bral ale to juz zalezy od funduszy
na konkrecyjnym forum było porównanie laboratoryjne białek, ostrowia bije jakością białka za 50zł, do tego skład na etykietce zgadza się z faktycznym! co o konkurencji niemożna powiedzieć!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
prośba o poradę
- Ponad rok temu
-