Pierwszy samochód
Napisano Ponad rok temu
ja bym proponowal astre gsi 150km a takiej małej budzie robi wrazenie na kazdym małe podrasowanie i do 180km mozna lekko dojsc bajka...
Napisano Ponad rok temu
duzo nie pali
NBII + Shock + BCAA MC + Mio
It has been said that something
as small as the flutter of a butterfly's wing
can ultimately cause a typhoon
halfway around the world..
- Chaos Theory
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
coś takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mi sie marzy taka czarna
ale kupie se M6
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie w zyciu na oczy nie widziales
hehehe pozatym dobry kombajn teraz kosztuje w granicach 300-400tys np John Dere
a ojciec placi kombajniscie (tylo za samo robocizne bo kombajn jest nasz) 15-18zł za jedna h
zalazy te 10h to bd 180zł
zniwa trwaja maks 3 tygodnie nawet mniej
21 x 180 zł hehe liczyc nie umiesz chyba ?
Napisano Ponad rok temu
dobra polowke z okraglymi podwojnymi swiatlami, malo pala, dobre disle, najwiekszy z tych malych, jest wielkosci mniej wiecej golfa III, tak mi sie wydaje, dobre egzemplaze zaczynaja sie w okolicach 4tys euro
focus to tezdobra auto, rodzice moi maja od nowosci mondeo 2001 rok 2.0tdi zrobili nim duzy przebieg ponad 300tys km w [w pierwszym roku 120tys teraz juz mniej jezdza] ale ponoc to awaryjne jednostki tak sie ostatnio mi o uszy obilo, ojciec jak nim pojechal na diagnoze, bo siadly mu wtyryskiwacze uslyszal jak mechanik do kolesia mowil "o kurwa, ty on ma jeszcze oryginalne wtryskiwacze" mech mu powidzial ze nie spotkal sie by wytrzymaly dluzej niz 150k km. musial tez wymienic napinacz czegos tam, i kolo dwu masowe.
omega jest awaryjnym autem, ale duzym, ford jest tez dobry ale obawiam sie ze wraz zlatami auta zaczynaja sie psuc. najlepiej to chyba golfa IV, ewentualnie polowke.
sa tez dobre smarty maly, malo pali, ceny od 3,5euro za benzyne i 4,5euro za diesla, jest ich naprawde ogromna liczba w niemczech. i wszystkie prawie w tej samej cenie.
disel jest dobry bo ma momet obrotowy, ale w niektorcyh silnikach jest duzo zeczy do wymiany wraz z przebiegiem, kolo dwu masowe, napinacz, wtryski, lepiej kupin mala benzynke, zwlaszcze jesli nie robi sie duzych przebiegow.
Napisano Ponad rok temu
A tam pierrzęcha 80 rocznik
Można dorwać ładną S-ke "staruszkę" ale igiełkę
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do cali buraczku to bylo bardzo fajne auto i z typowym dresem miala malo wspolnego bo byla z "klasa" heh.
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
radze się zapoznać z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i z całym rankingiem bezawaryjności.. bo za emocje jakie daje widok auta można słono zapłacić.
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
niewierz w to co gadaja ludzie ktorzy w alfie nawet niesiedzieliAlfa 156- tyle ze awaryjne podobno, rok tak '99
ja dzisiaj bylem na gieldzie i ladnej alfy niebylo ktora by mi sie podobala
a jutro jade do komisu w mielcu i tam stoi ta ktorej szukalem
156 piekne auto wystarczy sie nia przejechac i niechce sie wysiadac polecam
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiadomo ze makarony maja zle zawieszenie na nasze drogi to samo maja fiaty ale to kwestia tego jak kto jezdzi a moze na golfa 4 nikt nieklnol??o samo gadał kumpel co wzioł 156 zamiast golfa 4 teraz klnie ze względu na wielowahaczowe zawieszenie które co rok musi wymieniać..
Napisano Ponad rok temu
Ja jako swój pierwszy car zakupiłem Honde Civic i to jest super zakup polecam,a teraz co odkładam na moje marzenie czyli.......fanfaryyyyyy
TOYOTA SUPRA MKIV 3.0 330Km
do kółek temu autku jeszcze troche i bedzie moje
Napisano Ponad rok temu
A taka bys Sie nie pobojał ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
wiadomo ze makarony maja zle zawieszenie na nasze drogi to samo maja fiaty ale to kwestia tego jak kto jezdzi a moze na golfa 4 nikt nieklnol??o samo gadał kumpel co wzioł 156 zamiast golfa 4 teraz klnie ze względu na wielowahaczowe zawieszenie które co rok musi wymieniać..
dlatego polecam mk3, ciężko dobrze jeździć po polskich drogach, auto się dobiera do warunkach w jakich bezie eksploatowane a nie do wyglądu, no chyba ze masz tyle kasy by je remontować co pol roku, ja niestety nie..