Czytając opinie o nitro II na innym forum trochę mnie zniechęciło do tego produktu... hmmm...
Zastanawiam się bardzo poważnie nad wyborem dobrego stacka. Chcę aby poszła ładnie masa do przodu, jest to dla mnie bardzo ważne.
Polecano mi NO-Xplode + CM3 do cyklu.
Nie wiem czy to co mi polecono to jakiś mega mocny cykl, bo to dopiero będzie mój pierwszy cykl na stacku i nie chce lecieć z miejsca ostro po bandzie.
Jakie jest Wasze zdanie?
Podkreślam chodzi mi o cykl gdzie polecę ładnie z masą... Oczywiście do tego witaminki + wpc 80 ostrowia + amino max + carbo + dieta

Pozdr

patrzc jednak na sprawe kasy... mysle ze z dobra dieta wystarczy CP na dobre osiagi, jest o wiele tanszy od HP a efekty sa zadowalajace. HP bym kupil tylko jak bym mial akurat sporo kasy.
 patrzc jednak na sprawe kasy... mysle ze z dobra dieta wystarczy CP na dobre osiagi, jest o wiele tanszy od HP a efekty sa zadowalajace. HP bym kupil tylko jak bym mial akurat sporo kasy.

]=+-:::...
]=+-:::...

Bo teraz w lato to chyba nie będzie mi się cyklu opłacało robić na mase...
 Bo teraz w lato to chyba nie będzie mi się cyklu opłacało robić na mase...   A po cyklu na CP polecę z innym stackiem.
  A po cyklu na CP polecę z innym stackiem. 

jesli mozesz ... thx i sorka za maly off
 jesli mozesz ... thx i sorka za maly off

Ponad rok temu
 Ponad rok temu
								 FaceBook
 FaceBook