1. Czy jak biore kreatyne skoncze cykl kreatynowy i np. za 2 miesiace bede mial dłuższą przerwe to czy wyskoczy mi brzuszek?
2. Jezeli bede brał kreatyne a potem nie bede mogl chodzic na silownie (po cyklu kreatynowym) to czy zwykle pompki wystarcza na utrzymanie klatki w miare przyzwoitej i starej wielkosci.
3. Chodze na silke ogolnie dosc sporo waze 90 kg przy wzroscie 188 nie jestem gruby . Mialem dosc sporo przerw teraz wrocilem . Ostatnio poltora miesiaca, przez miesiac robilem pompki zeby nic nie stracic. Mam zamiar kupic teraz kreatyne poniewaz po wakacjach bedzie moze tak ze braknie mi czasu wiec teraz chce sobie w miare staran wyrobic miesnie bo potem moze byc ciezko - Maturka. Warto? Na silowni daje i bede dawal z siebie wszystko mam przynajmniej 3 miesiace ostrych cwiczen. Napiszcie tutaj odpowiedzi co myslicie odnosnie pytan.
+4. Robie sobie diete białkową
spozywam srednio w dniu śniadanie standard z ograniczonym bialym pieczywem , obiad ryz + pierś kurczaka , po treningu jogurt 0.5l, serek wiejski , potem owoce
Jak wiesz to sie wypowiedz jak nie to nie trac czasu