Informatyk
Napisano Ponad rok temu
Zastanawiam sie do jakiej szkoly policealnej sie wybrac i chyba moj najlepszy pomysl to technik informatyk
co sadzicie o takiej szkole i takim kierunku ?
wie ktos moze czy trudno jest znalesc prace z takim zawodem ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale np nie pojde raczej do innej szkoly bo tego nie skoncze jak bede mial jakies biologie,chemie itd a tak przy kompie to co innego, mam nadzieje ze po tym jakas robota mam nadzieje na jakies półtora klocka na poczatek . . . gdybym tyle dostawal to zajebiscie jak dla mnie ;] ale nie wiem czy ktos mi tyle da na poczatek
Napisano Ponad rok temu
hehe... jam ma abmicje na jakies 2,5-3 klocki w tym zawodzieale nie wiem czy ktos mi tyle da na poczatek
ps: oczywiscie na poczatek
Napisano Ponad rok temu
ale na poczatek ciezko dostac 3 klocki, przynajmniej tak mi sie wydaje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
datulus, - u mojego starego w robocie przychodza inzynierowie po studiach i życzą sobie po 3+ tys na czysto
Napisano Ponad rok temu
o mnie sie nie buj
patrzac na to, to mozna sie bac...
datulus, - u mojego starego w robocie przychodza inzynierowie po studiach i życzą sobie po 3+ tys na czysto
to niech twoj stary sam zapiedala jak mu cos nie pasi
Napisano Ponad rok temu
ocb?? ps: zapie.rdala- dostają przecierz tyle, albo czasem nawet więcej a tak wog: to firma nie mojego starego, tylko on tam jest jakimś tam dyrektorem do spraw jakości czy cuś- nie wiem dokładnie..to niech twoj stary sam zapiedala jak mu cos nie pasi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_hx_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co to jak bys mógł powiedzieć?? -interesuje mnie to... słyszałem cos o jakiś właśnie certyfikatach- babka z angielskiego mówiła nam, ze właśnie jej chłopak skończył studia i bwszedzie wymagaja jakichs własnie certyfikatów itp..cisco lub m$
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hx, - napisz cos wiecej jak to jest z tymi certyfikatami- potrzebne czy nie, aby znaleśc prace??
Napisano Ponad rok temu
ja tam sie nie znam na studiach bo nigdy nie bylem az tak ambitny zeby na nie isc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Luntek król internetu
- Ponad rok temu
-
siemka
- Ponad rok temu
-
czcionki
- Ponad rok temu
-
perfumy??
- Ponad rok temu
-
Dajmy dzieciom - codziennie 5zł... nie bądź SKNERA!!
- Ponad rok temu
-
Samoopalacze
- Ponad rok temu
-
najśmieszniejszy śmiech na świecie!!!
- Ponad rok temu
-
Efedryna - to kures**o aż takie szkodliwe?
- Ponad rok temu
-
muzyka
- Ponad rok temu
-
Forumowy Counter Strike
- Ponad rok temu