powiedz mi jeszcze czy jak sie uczyles to miales duzo matmy duzo zadan do liczenia itd .
no Joks mi pokazywał zadania to dosyć poryte
Napisano Ponad rok temu
powiedz mi jeszcze czy jak sie uczyles to miales duzo matmy duzo zadan do liczenia itd .
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jak pisze program przez 2-3h to dla rozluznienia wysle sobie flotke na farmieniena ogame masz czas
hmm ciekawe ja naliczylem juz 4 zadanialedwie 2 za pół roku pomogłeś
mialem od zajebania, na informatyce masz matematyke na 1 roku a pozniej rożnie jej wariacie, czyli w drugim roku metody numeryczne, nastepnie masz algorytmy genetyczne hehe dodatkowo fizyka i elektornika. strasznie pojebany program studiow w tej polsce z informatyka nie jak za granica. nie rozumiem po co mi np byla elektornika i projektowanie roznych schematow. kurde płyta główna sie spali czy procesor to oddaje na gwaracje do serwisu gdzie sa specjalisci od elektorniki a nie zebym ja jeszcze z miernikiem w reku naprawial zasilacze czy cos innego. fizyka rowniez nie wiem po co. jak dla mnie wiecej zadan praktycznych jak np na zajeciach facet podpina rzutnik i instaluje linuxa pokazujac jak sie to robi, na nastepnych zajeciach pokazuje jak sie konfiguruje poszczegolne uslugi wykorzystywane w firmach jak serwer poczty, www, samba, ftp itd. mnie nawet nie uczyli skladania komputerow na studiach wiec naprawde pojebany program studiow, czlowiek wychodzi i naprawde nic nie wie chyba ze sam sie czegos nauczy, a o konfiguracji wifi czy routera to moglem pomarzyc na studiac. niby jest przedmiot zawsze jak sieci ale to zarabianie wtyczek, przyspisanie adresow ip by sie komputery widzialy, dzielenie na podsieci, opis urzadzen sieciowych (starych jak hub) zamiast sie za cos nowego wziasc. jakbym ja bym ministrem edukacji odrazu bym wyrzucil polowe przedmiotow i naprawde dawal cos praktycznego by zainteresowac i nauczyc cos studentow informatykipowiedz mi jeszcze czy jak sie uczyles to miales duzo matmy duzo zadan do liczenia itd . . .
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Człowieku rozumiesz znaczenie słowa około? Rozumiesz, że będąc w wojsku etc. możesz liczyć na dodatki jak się zajmujesz np psem, samochodem, masz kurs nurka, spadochroniarza, przeszedłeś szkolenie i możesz nauczać kadetów
jednak zrobić studia + szkoła podoficerska, dzięki temu stopień np; kaprala jest na wysięgnikowe każdej trochę bardziej ambitniejszej osoby.
właśnie widać
Rozumiem że przyrównujesz Kaprala do elektryka ? no ale od kiedy Kapral zarabia 1000 zł ?jak korci Cię te 1000 złoty to się nie męcz, tyle jako elektryk po zawodowce będziesz zarabiał i to jeszcze w Polsce
gdyby tak było to już bym siedział w zawodówce a tak nie jest, a co do ambicji to jednak trochę więcej niż Kapralstopień np; kaprala jest na wysięgnikowe każdej trochę bardziej ambitniejszej osoby. A skoro mówisz o tym w sferze marzeń, rozumiem, że taką niestety nie jesteś..
Człowieku rozumiesz znaczenie słowa około? Rozumiesz, że będąc w wojsku etc. możesz liczyć na dodatki jak się zajmujesz np psem, samochodem, masz kurs nurka, spadochroniarza, przeszedłeś szkolenie i możesz nauczać kadetów
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
Napisano Ponad rok temu
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
tak chce ale za pare latjak chcecie latac z kałachem po pustyni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no dobrze o tym wiem, ale dzięki temu nie zarobisz dodatkowo 2 czy 3 tyś więcej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu