Stanabol z Propionatem
Napisano Ponad rok temu
1-20 dni co 2 dzien stanabol 10ml-50mg-po 20 dniach 40 stanabolu codziennie wiec lacznie 50 stanabolu(5 flakonow) a propionat mam firmy zambon 10ml-100mg- i 20 ich mam wiec od 1-40 dni pierwsze starczy i mam pytanie odstawilem Stanabol na 24h-i odzielilo sie wody jest 2\5 a substancji ten 3\5 a woda jest krystalicznie czysta mozna sie w niej przegladac i nie wiem czy to podroba czy nie? nastepnie jak sprawdzic czy ten zambon jets orginalny czy podrobiony?Kksztalt butelki napisy to samo i zolta nakretka i tam gdzie sie wkuwa igle w ta gumke jest narysowane logo British Dragona takie kwiatek czy cos takiego (hehe nie wiem jak to nazwac ideantyczne logo) jest takie same jak na stronie Britisdragon.. wziolem 3 cm Stanabolu i 3 propa i nie wiem ale mialem pompe na treningu jak nigdy-sila mi wskoczyla.bralem 75 na 85 na 15 ruchow i taka energie mam jak nigdy-moze to tez zwiazen z pscyhika hehe.ale mam tez w domu 5%farmadon rosyjski propionat i nie wiem co kuc ten zambon czy lepiej 5%farmadon dylemat mam .ale ja dopeiro mam 10 stanabolu i 20 propa zambon-a chce jeszcze 4 flakony kuopci stanabolu co sadzicie o tej kuracji 60 dniowa lacznei 50 winstrolu i moze 30 propa i poacztek drugie miesiaca clenbuterola(lub salbutamol)przez 2 tyg i potem 2 tyg odczekam i na koneic kuracji znowu clenbutero, robie treningi na rzezbe diete mam 3 tyg juz 6 poslikow dziennie wszytsko gotowane 15 jaj na sniadanie kurczkia itp wszytsklo ze zdrwoej zywnosci kupowane
Napisano Ponad rok temu
co chcesz wiedzieć w punktach bo nie chce mi sie tego czytać
Napisano Ponad rok temu
pierwsze 20 dni kuracji bede bral stanabol co 2 dni i propionat co 2 dni a po 20 dniach na ostanie 22 dni kuracji bede bral codziennie propo i stanabol i clenbuterol?czy przedluzyc kuracje na 8 tyg i wziasc w sumie 50 stanabolu i 30 propai 100 clenbuterolu
Napisano Ponad rok temu
W stance inject więcej niz połowa białej zawiesiny powinno być to jest ok
w orginalnym zambon winiaczu jest pół na pół i jest ok
z underami w takim przypadku jest różnie
a jak już mniej niż połowa to beee...............
zrób se cykl 6-8tyg na ile ci starczy towaru w równych dawkach co 2 dni oba szoty
po cyklu juz od odbloku clena z kreatyna, aminki i carbo..........
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....................miał byś większą siłe i przyrostya jakbym bral codziennie wino co by sie dzialo?
co dziennie nie ma sensu, środki te ze stęzeniem nie spadaja z dnia na dzień
nie wiem ile wazysz, jakie wymiary czy było juz coś wcześniej?
jak ważysz ok90 lub więcej to skróć do 6tyg a większe dawki i oczywiście co 2dni szot
nie zapomnij o glukozaminie do tego cyklu przy winie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak, to letko możesz 100mg propa i wina 75mgnapewno co 2 dni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
IDE SPAĆ BO JUTRO DO ROBOTY NARA
Napisano Ponad rok temu
1-6 winko 1 ml co 2 dni
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów