strzykawki i igły w UK
Napisano Ponad rok temu

Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
 bo 1 cm to ci tłuszczu nei przebije
  bo 1 cm to ci tłuszczu nei przebije   

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie sądze ze ktos z forum chodzi do apteki w Uk po zaopatrzenie xD
chyba ze kon...
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
tyle to ja wiem i chyba każdy na tym forum
jak waliłem w udo
widocznie ty nei wiesz skoro jej użyłeś .....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli siedzisz juz tu chwile to zapewne zdarzyles sie zorientowac, ze kupic samemu cokolwiek jest bardzo ciezko, lekarswta na grype i kaszel tez w ograniczonych ilosciach tylko, bo wiekszosc zawiera efke... przedostatniego lata sie tak zjaralem na plecach, ze masakra poszedlem do apteki to mi babka powiedziala, ze nie moze mi nic na oparzenia skory sprzedac bo wszystko na recepte
 musialem najpierw leciec do lekarza, potem spowrotem do apteki, a z cudownego leku na wszystko cyli paracetomalu to nawet w Polsce sie lekarze smieja
  musialem najpierw leciec do lekarza, potem spowrotem do apteki, a z cudownego leku na wszystko cyli paracetomalu to nawet w Polsce sie lekarze smieja   

Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu

zmniejsz zdjęcie.!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
 :)
:) :)wiec poszedłem do następnej, babka zobaczyła co mam napisane na kartce, wywaliła oczy na mnie, poszła na magazyn, po chwili wróciła zapytała się czy to dla mnie, i wróciła na magazyn. Widziałem co się tam dzieje, zawołała jeszcze jedna i zaczęły szukać po szafkach, zapytała się z daleka ile chce, czy cały box? mówie ile tam jest,   ona ze 100szt. fajnie jaka cena, za free:):)schowała do reklamówki box igieł wrzuciła 50 szczykawek i mi podała jak wychodzilem podbiegła do mnie i wzieła mój post code i inicjały...więc nie ma problemu w UK z dostaniem tego sprzętu, polecam sposób bo sprawdzony!!!!Pozdro
:)wiec poszedłem do następnej, babka zobaczyła co mam napisane na kartce, wywaliła oczy na mnie, poszła na magazyn, po chwili wróciła zapytała się czy to dla mnie, i wróciła na magazyn. Widziałem co się tam dzieje, zawołała jeszcze jedna i zaczęły szukać po szafkach, zapytała się z daleka ile chce, czy cały box? mówie ile tam jest,   ona ze 100szt. fajnie jaka cena, za free:):)schowała do reklamówki box igieł wrzuciła 50 szczykawek i mi podała jak wychodzilem podbiegła do mnie i wzieła mój post code i inicjały...więc nie ma problemu w UK z dostaniem tego sprzętu, polecam sposób bo sprawdzony!!!!Pozdro

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 i poniedzialekn zaczynam wielkie wbijanie
 i poniedzialekn zaczynam wielkie wbijanie  

Napisano Ponad rok temu
 I tylko to spowodowało, że nie brałem mety w strzałach
 I tylko to spowodowało, że nie brałem mety w strzałach 

Dzienniczek

Napisano Ponad rok temu
 uwielbiam to uczucie strzałowania

Napisano Ponad rok temu
narkomannie ma czego sie bać

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Cidoteston 250mg Cidoteston 250mg- Ponad rok temu 
- 
			 Clenbutaplex Clenbutaplex- Ponad rok temu 
- 
			 podrobiony Stanabolin 50!!! podrobiony Stanabolin 50!!!- Ponad rok temu 
- 
			 Co lepsze do ruskiej metki Co lepsze do ruskiej metki- Ponad rok temu 
- 
			 Ankieta Ankieta- Ponad rok temu 
- 
			 Methanoplex i inne mety na czasie>>>opinie<< Methanoplex i inne mety na czasie>>>opinie<<- Ponad rok temu 
- 
			 CLP Prop 100 CLP Prop 100- Ponad rok temu 
- 
			 1 szy cykl 1 szy cykl- Ponad rok temu 
- 
			 nolvi czy clomid na odblok po metce? nolvi czy clomid na odblok po metce?Guest_Xeonsupra_* - Ponad rok temu 
- 
			 Winstrol Depot Winstrol Depot- Ponad rok temu