SARM-X
Guest_007mg_*
Napisano Ponad rok temu
Slyszal ktos o tym? Jesli to wszystko prawda co pisza to bedzie hit...ale sie napalilem
macie linki;
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak dorwe skaner to wrzuce ten art
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za bardzo sie podnieciles czytajac reklamy
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja chcialbym napisac o moim doswiadczeniu z Sarmami. Mam 29 lat , bralem duzo orginalnej oxy , 1cykl tesc + wino - wtedy trener zalecil Mk 677 30mg . Na czas odbloku zajebista rzecz, 0 spadkow mialem , sila tez nie spadala wrecz przeciwnie, cera mi sie polepszyla co z moimi problemami z tradzikiem jest dosc wazne no i spanie po 6h i jestem mega wyspany
Nie chcialem przez jakis czas kluc dupska , wziolem Ostaryne z Andaryna S4 z jedynej firmy ktora nie sprzedaje podrobek na 100 % bo przedemna sprawdzilo to Pare osob ktore znam i polecaja , Gym Warriors sie ten lab nazywa
20/30 ostaryny + 50-75 mg S4 na 6 tyg i petarda , 5 kg w dol , dociolem sylwetke , pompa byla , ludzie na silowni mysleli ze na bombie jestem , a i zadnego widzenia na zolto nie bylo .
Robilem badania 2 tyg po cyklu i moge je pokazac , wszytko w normie , tesc , watroba , - az sie zdzwilem milo .Hdl minimalnie podwyzszony .
Teraz ruszam z MK 677, LGD i i troche testa w tle . Dam znac
Reasumujac fajna zabawka jak sie ma z dobrej firmy i sie wie jak uzywac i czego sie spodziewac , bo jak waliles metke z omka i spodziewasz sie tego samego to sobie odpusc lepiej ;-)
Napisano Ponad rok temu
teraz to popularne, ale nie ma nic lepszego niz saa i peptydy
masz sprawe pisz PW / e-mail...
Napisano Ponad rok temu
no tak ale ja mam hematofobie wiec zastrzykow nie moge brac . Dla mnie sprawdzone Sarmy ktore jem z tej firmy to lepsza opcja niz pic samo bialko po treningu i stac w miejscu cale lata ;-) nigdy testa nie walilem a po paru cyklach waze 92/180 kg i płaska 140 , przysiad 150 więc wstydu nie ma . Badam sie po tych Sarmach i wszystko w normie trzymam bo tylko profilaktyke mam wiec jest ok
Napisano Ponad rok temu
Na śpiocha albo po tabletce, różnie przecież do USB mnie nie podepną ,
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TESTOSTERON Z METANABOLEM
- Ponad rok temu
-
Siła + rzeźba !!
- Ponad rok temu
-
stanabolon
- Ponad rok temu
-
Boldenone dla Bodyguard :P
- Ponad rok temu
-
do ktorej godziny metke?
Guest_Cineky_* - Ponad rok temu
-
Moj pierwszy cykl
- Ponad rok temu
-
tribulus po cyklu
- Ponad rok temu
-
Koksiki do 1500zł
- Ponad rok temu
-
Prosze o porade
- Ponad rok temu
-
deca+test enan+test prop+wino depot do poprawek?
- Ponad rok temu