Walentynki xDD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla dziewczyny co wpadła w oko to bukiet róż albo misiak + jakieś spotkanie (kino, kolacja, spacer ONLY). Dziewczyna się dobrze będzie bawiła i może coś zaiskrzy.
Największym błędem jest chyba zabranie takiej dziewczyny na piwo/soczek. Nie raz juz widziałem jak koleś nie miał z dziewczyną o czym rozmawiać i we dwoje klepali smsy gdzieś tam I odrazu koleś przekrelił swoje szanse bo dziewczyna się zanudziła
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie najlepiej, albo zrób tak- kurier z poczty kwaitowej przynosi kwiaty i ty potem wpadasz z jakąs ładna perfumka i ją bierzesz na miastoja mialem taki pomysl zeby zakupic duzo duzo czerwonych róż. potem jakis wypad w miasto jakies kino(heh xD mam darmnowe bilety), knajpka czy cos takiego.
moze byc? podawajcie swoje propozycje .
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Ta romantyczna kolacja w McDonaldzie i może frytki do tego
kurde ja mam gorzej bo będe musiał paru dziewczyną coś dać bo sie obrażą jebnieta sprawa z tymi Walentynkami
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
krzysiekl13, 100 róż x 6 zł(jedna róża) = 600zł krzysiek wiem ze na lasce nie mozna oszczędzac ale ....... to w koncu 600zł. mam kase ale nie tyle
maks, widzisz jak ktos jest podrywaczem to później musi płacic
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
edit lepiej kupic bukiet róż czy jedną różę ze wstązką ??
Napisano Ponad rok temu
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
ale oficjalnie jeszcze nie powiedziala TAK , ale pracuje nad tym
Napisano Ponad rok temu
kino tez mam w huju bo po pierwsze za daleko po drugie hujowe filmy a po trzecie nie mam czasu na takie brednie
restauracja to moim zdaniem hujnia na huj mam isc na obiad za jedna godzine i pozniej zamulac? ja jak juz mam sie spotkac z panna to nie na godzine tylko na kilka ja tak mysle ze albo gdzies wynajac jakis domek mam kumpla kucharza (dość dobrego) niech tam jedzie wszystko przygotuje ja pozniej wieczorkiem zabieram panne i checa na całą noc nie bede sie bawił w jakies zjebane płatki róż bo tokurwa w huj stare jest cos moze jeszcze dokrece chyba ze cos innego wymysle
aha no i meczy mnie o duzego misia hehe trzeba bedzie wkoncu go kupic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
%-)
A tak poważnie - to 100 róż nie liczcie po 6zł... tylko jedźcie na giełdę kwiatową i macie za ok 1,5-2zł od sztuki...
Ja tam teraz nawet nie mam czasu na myślenie co będzie 14... heh, jest 2 i trzeba pracować!
Napisano Ponad rok temu
jeszcze bym sie z nimi wypierdolil i by mi wydrapalo maske
zreszta za ta kase to bym wolal jej jakoms bizuterie kupic i przynajmniej by miala pamiatke na dlugi czas
Napisano Ponad rok temu
zreszta za ta kase to bym wolal jej jakoms bizuterie kupic i przynajmniej by miala pamiatke na dlugi czas
popieram
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co za biżuterie kupisz za 100 kilka zlosty jakis tandet chyba
Ja swojej ex za małe pieniądze kupiłem łańcuszek srebrny - cieniutki z ładną przewieszką... I myśle, że to ładny prezent
Obecnej pannie też coś tego typu kupie