niezle jrbuehehe niedawno moj dzial kulal dozbierałem ekipe i teraz my prowadzimy buehehe sterydy.pl rulzezzzzz
Nowy Junior Admin!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do reszty to Razmzes jak juz ktos pisal powymiatal w treningu tak jak Joks swego czasu odpisywal wszystkim w tr.
ilosc postow nie musi swiadczyc wcale o czyjejs wiedzy, predzej o checi pomocy, czy nadamiarze czasu...
porownaj se odpowiedzi - ogolnie posty w tym dziale Joksa czy INEEDS'a, czy jak razem dzialali na forum - duza roznica, przede wszystkim wiedzy
odpowiedzi nie powinny w wiekszosci polegac na wklejaniu gotowych planow, nie na tym polega forum i nie bije tu wcale w Ramzesa
hehe przyjdzie Karol i 0,5 Juniora bedzie, nie ma sie co napinac na dwoch , ale jeden by sie przydał
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
0,5 Juniora bedzie,
kurwa
ale jeden by sie przydał
juz jest i tylko jeden bedzie
ale nie ma sie co płakac byli lepsi odeszli przyjda jeszcze lepsi kto wie moze którys z naszych obecnych userów za pare miesiecy lub lat tyle sie nauczy ze zastąpi nasze miejsca lata lecą a razem z latami mamy coraz mniej wolnego czasu praca dom panna jakies przyjemnosci i jeszcze wcisnąc te forum zeby pomoc... dlatego własnie nasi modowie doradcy czy inni jeszcze userzy poodchodzili niedługo przyjdzie czas na mnie na ramzesa bodzia czy koggos tam jeszcze innego normalna rzecz
tej potrzebujący $$ jak cie zaraz zaspamuje to sie obudzisz z banem xD masz kochany moderator dopingu nigdy nie spamował nie ma uczuc jest zły i bezwzgledny spam zabija jak karalucha buehehe
Napisano Ponad rok temu
ale jeden by sie przydał
juz jest i tylko jeden bedzie
Junior przesteruj se nicka na Junior Admin i bedzie
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
NO fakt troche przesadzilem fakt ale i tak sadze ze dobrze trafil z tym treningiemilosc postow nie musi swiadczyc wcale o czyjejs wiedzy, predzej o checi pomocy, czy nadamiarze czasu...
tyle ode mnie
Pozdro dla Koksika25 i Konia
Napisano Ponad rok temu
wbrew powszechnym plotka nadal zyje i co wazne powrocilem do treningow udalo mi sie juz ogarnac szkole, prace, zycie prywatne i treningi, tak wiec mysle ze na dniach bede mial czas by dziennie chociaz te 1h poswiecic na forum. oczywiscie nie bedzie to ta sama mannia jak kiedys ale moze niedlugo znow sie wkrece w ten caly cykljoks pisał sporo sporo wiedział ale znikł , może go porwali ? może tak spuchł że nei mieści sie przed kompem kto wie
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Joks, - jesteś już prawie żywą legena tego forum
Napisano Ponad rok temu
z tymi matołami co pytają jak dawkować kreatynę skoro na opakowanoiu pisze
2 x dziennie po 5 gram
własciwy człowiek na właściwym miejscu Joks i tyle w temacie dobranoc.
ja nie mam manii władzy starczy mi to co jest pozdro i dzięki za poparcie wszystkim
którzy na mnie głosowali
Napisano Ponad rok temu
^^ na mega cpasach pisze ,że 4 caps na dobe chyba i że nie nalezy przekraczać dawki xD- ale to szczegółjak dawkować kreatynę skoro na opakowanoiu pisze
Fajnie, że Joks wrócił
BODYGUARD, - ale możliwe, że i tak zostanie wybrany przynajmniej jeden nowy j. admin, bo joks jak sam mówi nie bedzie miec tak duzo jak kiedys czasu!
Napisano Ponad rok temu
a miales trena wbijac ? heh siemapowrocilem do treningow
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
tren by mnie zabil , jak kilka dni temu zaaplikowalem sobie nowego stacka to zemdlalem po 2 dniach stosowania (cisnienie ) ale juz zasysam czosnek, magnez, omege3, duzo wody i cisnienie wrocilo do normy i glowka juz nie boli na treningu ;]a miales trena wbijac ? heh siemapowrocilem do treningow
w 100 % sie z Toba zgadzam bedac nawet junior adminem niema duzej roznicy miedzy modem, jedyne co moge zrobic to wejsc w panel administracyjny gdzie i tak wszelkie wazne opcje sa niedostepne , mialem jedynie dostep do ustawien shoutboxa i mozliwosc dania bana na ip, a np. przydzielanie innych nowych modow bylo trudne (nawet niemozliwe) nie bedac wlascicielem grupy "moderatorzy", tak wiec junior admin to tylko inny kolorek niz moda nie mam manii władzy starczy mi to co jest
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i nie chce żadnych tytułów jak ktoś ma przerost ambicji niech se bierze
tego admina.
Napisano Ponad rok temu