Pomocy!
Napisano Ponad rok temu
Co mam zrobic gdy spodobala mi sie dziewczyna. Lecz jest kilka problemow ktore mi staja na przeszkodzie. Po pierwsze wogole jej nieznam niewiem z kad jest jak ma na imie i wogole nic niewiem, oprocz tego ze jest z mojego L.O . Wiec jak moglbym ja poznac ? Jak "zagadac" zeby nie zrobic z siebie glupka czy cos. I wogole jak sie do tego wszystkiego zabrac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. masz matematyke? podejdz do niej zapytaj sie czy ma kalkulator
3. jest w twoim wieku?jak tak to podejdz zapytaj sie czy przerabiali juz np jakas lektóre na polaku albo robili jakies zadania z innego przedmiotu?
4. podejdz do niej jebnij ją w łeb zaciągnij do kibla zruchaj ostro jak jest wierna to wróci
5. powiedz jej ze jesli sie z toba nie umówi to juz wiecej sie z nikim nie umówi i nikt wiecej w szkole sie do niej nie zblizy
6. powiedz jej ze jestes swietym mikolajem i spełnisz jej jedno życzenie ( podejdz do niej dla zwały ona bedzie miała tez zwałe ale juz cie pozna pozniej zaczniesz je mowic czesc i dalej wszystko samo sie potoczy)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
te najlepsze jest4. podejdz do niej jebnij ją w łeb zaciągnij do kibla zruchaj ostro jak jest wierna to wróci
ja pier.dole podchodzisz mowisz siemano jestem franio chcesz troszeczke pobzykac sie w pi.zd.eczke
podejdz zapytaj czy nie chcialaby z toba na dyske wyskoczyc w sb albo podejdz i powiedz jestem jeb.aka chcesz possac moge ptaka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tym ją napewno wyrwieszjestem jeb.aka chcesz possac moge ptaka?
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
nie kończ rozmowy
albo zrób z siebie głupka przed nią zeby cie spamiętała
albo dowiedz sie od jakiejś jej koleżanki jak ona sie nazywa koleżanka pewnie konfident to zara jej powie o tym i bedzie wiedziała kto o nią pyta
albo podejdź powiedz mam dużego chcesz zobaczyć (opcja desperat )
albo chodź za nią jak cień i czekaj aż bedziesz mógł coś jej podnieść czy drzwi przytrzymać
albo jebnij z nienacka w łeb i zanieś na rękach do lekarza potem powiedz że uratowałeś jej życie
albo standart podryw na własną siłke wycisk na klate i golfa II
Napisano Ponad rok temu
uhehealbo jebnij z nienacka w łeb i zanieś na rękach do lekarza potem powiedz że uratowałeś jej życie
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
albo na smiesznego kolezke
Napisano Ponad rok temu
jak śnieg spadnie i bedą sie naparzać rzuć w nią śnieżką a potem idz przeprosić ze nie chcący i
nie kończ rozmowy
a jak nie bedzie sniegu
albo podejdź powiedz mam dużego chcesz zobaczyć (opcja desperat )
lol mocne !!! hahah ale sie usmiałem
ziom zrób tak jak ja
podchodzisz do dziewczyny
mówisz cześć mam pytanko... słuchaj czy ty moze nie byłas w wakacje, w lipcu na koloni w Gdyni?? ona mówi - niee . hmmm... bo jestes podobna do takiej jednej dziewczyny... no trodno... mówisz: a tak w ogole to jestem(przedstawiasz sie) no i ona sie przedstawia i zaczyna sie gadka:d a jak bedzie dzwonek to mówisz .. oki lece na lekcje, miło było cie poznac:D stary i juz jest twoja. codziennie mowisz jej czesc cos tam zagadasz, jakies komplementy i ona zauwazy ze sie nia interesisz ... i wiesz:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak nie bedzie sniegu
to niech ją rzuci błotem, lodem, cegłówką, czymkolwiek kurwa aby mógł tylko przeprosić
A takich tekstów na podryw jak napisał Anatrax jest sporo zaraz w osobnym poście napisze trochę aby to było bardziej przejrzyste.
Napisano Ponad rok temu
to niech ją rzuci błotem, lodem, cegłówką, czymkolwiek k**** aby mógł tylko przeprosić
o kurwa buehehe omal sie nie zjebałem z krzesła jak to przeczytałem buehehehehehehe o kurwaaaaa