Trenadrol - relacje !!!
Napisano Ponad rok temu
2x/dzien po 1 kaps
dzien I:
mocny agresor i cisnienie - mozliwe ze sam saobie to wkręcilem ale odczuwalem, trening - slaby, nie mailem sil
dzien II:
juz bez agresora, podczas lekcji wych. fizycznego jak gralem w pilke to myslalem ze zawalu dostane tak mi serce bilo i bolalo, trening - rewelacyjna pompa i znacznie wieksza sila - wiecej ruchow wiekszym ciezarem na plaskiej
dzien IV
2 dni temu jak robilem cyca to do tej pory mialem go mocno spiętego !! dzisiaj podjechałem lape i na pompie mialem 43 !! przed tranadrolem mialem 41
Tydzien I - troszke sie zmienilo, bardziej uwidocznily sie barki, biceps, utwardniala sie klatka, troszke z brzuszka spadlo, szkoda ze skusilem sie na piątkową imprezę, przez co nie jadlem trenadrolu 2 dni co nie jest zalecane podczas cyklu.
wymiary:
pas 95,5 z 97-99cm
biceps 42,5 z 41cm
klatka bez zmian
efekty:
sila +5 kg na klatke
wieksze barki,
bardziej "napuchnieta" lapa, znowu powoli pojawia sie kochana zylka
wieksza wytrzymalosc w seriach
skutki uboczne:
nadcisnienie
agresja
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edit. w bic moze i jest 42 czy ile ale wiekszosc to raczej jak narazie fat, u mnie zreszta sprawa wyglada podobnie, jedynie na pompie i przy napieciu widac ladniej te miesnie
Napisano Ponad rok temu
chociaz... roznica jakas tam jeeeest ale to dopiero tydzien
Napisano Ponad rok temu
niezle z pasa poszlo
w dni nietreningowe robie brzuszki i skrętosklony z samym gryfem na barkach po 60-80 powtorzen, niestety nie przestrzegam jako tako diety i nie robie aerobow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i dodam ze jak na 4 lata z przerwami to slabo wygladasz mimo wyszstko
wazne ze sila sie wyrobila;
no bo jak nigdy nie przestrzegalem diety, jak cos wypracowalem to potem spadlo to do zera w sumie jak zawsze, i ogolnie praca w wakacje duzo zabierala, raz 10 kg schudlem z miesni na budowie... i wogole jak maly bylem to latalem taki grubasek i jak cwiczylem to wszystko szlo dalej w brzuch a nie w miesienie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak tylko ze zanim kreta sie rozkreci to troche czasu trzeba wiec po co pisac co tydzien skoro idzie wolniej od koksowDobrze niech robi co tydzień podsumowania.A nie jak wiekszość dzienniczki przed i po cyklu.Tu jest co tydzień i mi się to podoba
Napisano Ponad rok temu
Ogolnie sylwetka mi sie nie podoba i bym redukowal, ale sam zrobisz co chcesz
Albo mi sie wydaje albo kiedys dawales swoje foty i duzo lepiej wygladales ?
wejdz na zdjecie i kliknij na: "pobierz pozostale kody"ps. jak dodac obrazek zeby byl widoczny w temacie?
Napisano Ponad rok temu
golnie sylwetka mi sie nie podoba i bym redukowal, ale sam zrobisz co chcesz
w sumie to i mi tez sie nie podoba moja sylwetka, ale to przez to ze ja cale zycie bylem grubas a w dodatku dobilem sie w wakacje w niemczech tyjąc 16 kg faaatuu mialem 107 cm w pasie i wazylem 106 kg. teraz wlasnie chcem torche porobic suchego miesnia kotry bede mogl na wiosne odslonic jakims dobrym spalaczem, mam mysl pewna o Thermal Pro lub Thermal Pro Revolution, a spalic bede mial czas bo bede sie przygotowywal rowniez do zawodow wojewodzkich w pchnieciu kula 6 kg, czyli biegi, dynamika, wytrzymalosc itp.
tak tylko ze zanim kreta sie rozkreci to troche czasu trzeba wiec po co pisac co tydzien skoro idzie wolniej od koksow
jaka kreta?
po za tym koksy mnie tak nie klepaly jak to bo to czuc niezle.