metanabol
Napisano Ponad rok temu
mam takie pytanko czym rozni sie metanabol ruski od polskiego ?
Napisano Ponad rok temu
-inną nazwą
-z tego co słyszałem ten Ruski ma nieco wyższe stężenie substancji aktywnej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Getting stronger in every way
I'll take you to a place
Where we shall find our
Roots bloody roots
Lipiec 2010-92kg
Sierpien 2011-77kg
Napisano Ponad rok temu
meta jak meta zasadniczo jesli jest o tym samym stezeniu nie powinna sie róznic niczym szczególnym... lecz oólnie rozpowszechniane jest mniemanie ze polska meta jest najlepsza... cóż ja brałem ruską mete i byłem bardzo z niej zadowolony małe spadki dobry mięsien... wiec smiesza mnie wypowiedzi typowych sezonowcó ze spadło im wszystko nic tylko ich zasyfiło ogólnie gówno jak huj... gamonie zastanowcie sie co piszecie poczytajcie troche chociaz na temat treningów to juz bedzie jakas baza wiedza na temat suplementów i diety tez by sie przydała wtedy takich opini by nie było i głupich porówan masz kase stac cie na polską mete kupuj polską masz mało siana a masz dobre dojscie bierz ruską
Napisano Ponad rok temu
czy wogule maja jakis smak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo chce kupuje w srode od kumpla ale ja w zasadzie nikomu nie ufam
i nei chcialbym sie nadziac na jakis szajs wiec prosze o konkretna odpowiedz czy jest bez smaku czy ma jakis smak a jak ma to jaki ?wiem ze polska jest napoczatku slodka a pozniej gorzka a ruska ?
Napisano Ponad rok temu
chlopie meta albo jest w strzalewch albo w tansach ... ktore nie maja smaku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o dla ciebie wszyscy gamonie na tym forum?osłonki mozesz zobaczyc jakie są w tematach podwieszonych...
meta jak meta zasadniczo jesli jest o tym samym stezeniu nie powinna sie róznic niczym szczególnym... lecz oólnie rozpowszechniane jest mniemanie ze polska meta jest najlepsza... cóż ja brałem ruską mete i byłem bardzo z niej zadowolony małe spadki dobry mięsien... wiec smiesza mnie wypowiedzi typowych sezonowcó ze spadło im wszystko nic tylko ich zasyfiło ogólnie gówno jak ch***... gamonie zastanowcie sie co piszecie poczytajcie troche chociaz na temat treningów to juz bedzie jakas baza wiedza na temat suplementów i diety tez by sie przydała wtedy takich opini by nie było i głupich porówan masz kase stac cie na polską mete kupuj polską masz mało siana a masz dobre dojscie bierz ruską
Napisano Ponad rok temu
haha za***iscie smieszne nie wiem chce sie dowiedziec na temat polskie cos znalazlem ze slodka potem gorzka wiec myslalem ze ruska tez bedzie jakos tak cos w tym stylu ale nie sami profesjonalisci tutaj sa i wszyscy lach czekoladowy itd.. z tego co wiem to tylko bodyguard bedzie wiedzial jak rozpoznac orginal od podroby jakiejs
Bodzio pewnie powie to co wszyscy.Że po działaniu.Teraz są tak podrabiane SSA że dopóki nie weźmiesz i nie zacznie dzialać bądź nie to nie poznasz czy to fake.
Napisano Ponad rok temu
wiem ze polska jest napoczatku slodka a pozniej gorzka
hahahha ! słodzik !
Napisano Ponad rok temu