KREATYNA - WYMUSZONA PRZERWA CO DALEJ ????? PROSZĘ O RADĘ !
Napisano Ponad rok temu
problem polega na tym że zamówiłem za małe opakowanie kretki creapure treka i mi się skończyło więc zamówiłem następne 250 gram ale poczta osrała moje potrzeby i już 7 dni dostarcza towar
z tego powodu mam 4 dniową przerwę w braniu kretki i co teraz jak przyjdzie np jutro to brać dalej czy zrobić sobie z 2 tyg. przerwy i znowu zapodać 250 gram
Drugie moje pytanie wiąże się z tym że jest to mój n-ty cykl no i niestety brak przyrostów oprócz pompy i delikatnego wzrostu siły - CO RADZICIE ????? ale chodzi mi o konkretny zestaw kreatyn bądź jednej kreatyny na następny cykl
dodam że żre 6 razy dziennie ale to nie dieta a jedynie wybiórcze jedzenie tego co powienienem
oprócz tego wejdera węgle i optimum białko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na drugi cykl może być: cellpump, horse power, knockou, nitro II, x pand lub wiele innych!! aaa... lub STORM hehe... xD
Napisano Ponad rok temu
wal dalej, nic sie nie przejmuj
aha, nie jesteś już początkujący więc się nie spodziewaj cudów po mono
czas chyba na coś mocniejszego
Aminki, gainerek i jazdaa! ;]
Napisano Ponad rok temu
dzięki wszystkim za odpowiedź
ale jeszcze mam pytanie czy może zamiast coś typu storm to może lepiej jeszcze jabłczan spróbować - co by od razu organizmu nie przyzwyczajać do dużych dawek ?????????
Napisano Ponad rok temu
walnij se Xpanda, jest troche słabszy niż storm i zawiera jabłko, a jeśli chcesz mieć mocny cykl, dołóż do tego monoale jeszcze mam pytanie czy może zamiast coś typu storm to może lepiej jeszcze jabłczan spróbować - co by od razu organizmu nie przyzwyczajać do dużych dawek ?????????
ja tek teraz robie
Napisano Ponad rok temu
walnij se Xpanda, jest troche słabszy niż storm i zawiera jabłko, a jeśli chcesz mieć mocny cykl, dołóż do tego mono
ja tek teraz robie
to jeszcze mi napisz jak dawkować taki zestawik jak już mi napisałeś bo pewnie można to znaleść przez szukajkę ale wolę wiedzieć od kogoś bezpośrednio kto to stosuje z efektami
Napisano Ponad rok temu
DT
XP-przed treningiem 30min
mono-po treningu
DNT
mono na czczo
XP w porze treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy slabszy- ciezko ocenic. Przy stackach przyrosty sa porownywalne, roznica jest racezj w diecie i treningu.walnij se Xpanda, jest troche słabszy niż storm i zawiera jabłko, a jeśli chcesz mieć mocny cykl, dołóż do tego mono
ja tek teraz robie
I jak ktos chce miec mocny cykl to 2 XP albo Xp+inny stack a nie xp+mono bo tutatj zamiast mocy to oszczednosc widze.
Poza tym do autora tematu:
Na kazdym cyklu nawet z mono (przy odpowiednim wyseceniu) JAKIES efekty beda. Problem tkwi w niczym innym a diecie treningu i regeneracji. dorzuc kalorii i obserwuj organizm, nic innego ci nie pozostaje
Napisano Ponad rok temu
przywozo to poczcekaj i dokup jeszcze troche i jedziesz dalejbraniu kretki i co teraz jak przyjdzie np jutro to brać dalej czy zrobić sobie z 2 tyg. przerwy i znowu zapodać 250 gram
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jescze jeden taki post a nie dostaniesz zadnej odp i zakladaj jeden tematco powiesz wiecej
nie spamuj odp zostaly juz podaneta...
Napisano Ponad rok temu
jak mi przyjdzie to zapodam do końca a później xpand w następnym cyklu
jak przerwałem brać kretkę to zauważyłem że poszło -