Widziałem kilka filmów, w których wypowiadają się ludzie o swoich wyleczeniach ale nie wiem co mam o tym myslec bo takie materiały najczęściej znajdują się na stronach tych 'uzdrowicieli' i jakim problemem jest zapłacenie komuś za pare wymyślonych zdań żeby przyciągać pacjentów. Poza tym sa portale, które zamieszczaja informacje o takich kolesiach na swoich stronach, ciagnac z tego kase i szukaja czasem naiwnych ludzi, bawiac sie kur.. czyjas tragedia.
Niestety bede musial szukac jednak pomocy u kogos takiego bo w naszym pojebanym kraju nie uswiadczysz pomocy w sluzbie zdrowia, a takze w prywatnych placowkach gdzie pacjent = 100 czy wiecej zlotych i wszystko dziala na zasadzie tasmy produkcyjnej gdzie czlowiek jest przedmiotem a nie istota. Za dlugo poprostu mecze sie z dosc skomplikowana i k-urewsko dziwna dla mnie przypadloscia ukl. moczowego powstalej byc moze w wyniku infekcji byc moze w inny sposob, ktora ostatnio dosc mocno mnie kladzie na glebe pomimo tego, ze slaby psychicznie nie jestem, na ktora nie dzialaja standardowe metody leczenia, albo wlasciwie ich nie ma bo i lekarze chooj wiedza o tym problemie. Prosze tylko o sensowne posty bo nie mam ochoty na zarty, jestem juz dosc kurwa zdesperowany. zalamany i malo rzeczy mnie trzyma przy zyciu zeby pojsc nawet do jakiegos czarodzieja